Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Αυτά θα είναι τα πέντε πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης, πότε θα μάθουμε τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε δύο άξονες θα κινηθούν οι προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού αύριο Κυριακή (στις 19.00) στη Βουλή. Ο ένας θα αφορά το χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Ιουνίου, όσο δηλαδή και το «πρόγραμμα-γέφυρα» που ζητά η κυβέρνηση από τους εταίρους, κι ο δεύτερος σε βάθος τριάμισι χρόνων.

Συγκεκριμένα τα άμεσα μέτρα που θα υλοποιηθούν μέχρι τον Ιούνιο και θα έχουν ως στόχο την ανακούφιση των πολιτών και τα οποία σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός αύριο στην ομιλία του, θα είναι:

- 13η σύνταξη για όσους είναι κάτω από 700 ευρώ.

- Δωρεάν ρεύμα σε όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν.

 - Δωρεάν μεταφορά σε ΜΜΜ για ανέργους.

- Αντικατάσταση ΕΝΦΙΑ με φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

- Επιδότηση ενοικίου για ευπαθείς ομάδες.

Μεσοπρόθεσμα θα προωθηθεί ο κατώτερος μισθός 751 ευρώ και αύξηση του αφορολογήτου.

«Ο πρωθυπουργός μιλά τη γλώσσα της αλήθειας. Λέει ακριβώς τα ίδια είτε από το βήμα της Συνόδου Κορυφής, είτε μέσα από τη Βουλή. Επομένως, όσα θα ακούσουμε αύριο στη Βουλή θα είναι αυτά που θα ειπωθούν και στη Σύνοδο Κορυφής. Δεν θα υπάρξει διγλωσσία. Η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη από τη λαϊκή εντολή να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ανάσχεσης της ανθρωπιστικής κρίσης, επανεκκίνησης της οικονομίας και ένα εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων για ένα δίκαιο, απλό και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, την πάταξη της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, της διαπλοκής και τη δημιουργία μιας πιο αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης», αναφέρουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Όσον αφορά το έκτακτο Eurogroup την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, το οποίο ήταν μία εξέλιξη «απολύτως αναμενόμενη» από την πλευρά της κυβέρνησης κι απολύτως ευπρόσδεκτη», σε αυτό θα παρουσιάσει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης, όπως αυτές ανταποκρίνονται στη νωπή εντολή που έλαβε από τον ελληνικό λαό με σκοπό την αμοιβαία επωφελή συμφωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ίδιοι κύκλοι, εξάλλου, αναφέρουν πως το θέμα του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα απασχολήσει την κυβέρνηση μετά από την ψήφο εμπιστοσύνης την προσεχή Τρίτη.koutipandoras
 
 
http://grafologoi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters