Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ιταλικός Τύπος: Η Ελλάδα σχεδιάζει να εξέλθει από ΕΕ και ΝΑΤΟ – βόμβα έτοιμη να εκραγεί στην ΕΕ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Το μυστικό σχέδιο του νέου πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, είναι η απόσυρση από τη ατλαντική συμμαχία,  απειλώντας να αλλάξει έτσι ολόκληρη  η πορεία του διεθνούς γεωπολιτικού  παιχνιδιού , αναφέρει σήμερα η  ιταλική εφημερίδα Il Giornale.
Όπως σημειώνεται στο άρθρο, η βάση του ΝΑΤΟ, που βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Σούδα, έχει τεράστια  στρατιωτική και στρατηγική σημασία για την συμμαχία, και η Ελλάδα είναι ένας σημαντικός εταίρος του ΝΑΤΟ στην Μεσόγειο.
Εν τω μεταξύ, τονίζει το δημοσίευμα, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει  το κλείσιμο όλων των ξένων στρατιωτικών βάσεων στο έδαφος της Ελλάδος, και την απόσυρση της χώρας από το ΝΑΤΟ. «Αυτό το σχέδιο είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί στο διεθνές γεωπολιτικό παιχνίδι», γράφει η ιταλική εφημερίδα.
«Αν ο Τσίπρας επιμείνει, είναι πιθανό ότι θα έχουμε μια μικρή Κούβα ακριβώς έξω από τις πόρτες μας», τονίζει  το άρθρο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πρόγραμμα που ετοιμάζει το κυβερνών κόμμα   , περιλαμβάνει και άλλη «ανάληψη κινδύνων», όπως η αποχώρηση των ελληνικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν και τα Βαλκάνια, η  κατάργηση των συμφωνιών στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ, η προώθηση της δημιουργίας του παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967, καθώς και συζητήσεις με την Τουρκία.
«Το σύνολο  των σκληρών ενεργειών  δείχνουν την επιθυμία της Αθήνας να αποκοπεί από την δύση», γράφει η Il Giornale, σημειώνοντας ότι, παράλληλα, δημιουργείται ένας νέος άξονας συνεργασίας  μεταξύ Ελλάδος – Ρωσίας.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr,η Ελλάδα αυτήν την δεδομένη στιγμή ευρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας της . Όπως και το 1940 που ήταν η πρώτη χώρα της Ευρώπης η οποία τα « έβαλε» και με Γερμανούς αλλά και Ιταλούς ταυτόχρονα», έτσι και τώρα προσπαθεί να αφυπνίσει όλη την γηραιά ήπειρο από τον «βαθύ ύπνο» που κοιμάται.
Δεν γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι , αλλά ένα είναι σίγουρο,  ότι όταν περάσει αυτή η μπόρα,  και από την Ευρώπη, η Ελλάδα θα μνημονεύεται και πάλι ως φάρος της ανθρωπότητας.  Το πρόβλημα θα είναι με τι κόστος……
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters