Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Αρχιμ. Αλέξανδρος Σταματίου: Συγχαρητήρια στους τρείς Έλληνες ευρισκομένους εκτός Ελλάδος αρχιερείς

ΣΥΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΒΔΟΜΗ
Εάν είσαι μόνος, φρόντιζε επιμελώς το σπίτι σου καθ΄ότι, το περιμάζεμα του χώρου, είναι ο συντροφικός μανδύας της μοναξιάς!
Αλέξανδρος Σταματίου
1) Εβραϊκές αντιλήψεις κυκλοφορούν ευρέως κατά τις οποίες, πολλά εδάφια της Παλαιάς Διαθήκης, δείχνουν τον εβραϊσμόν αμετακλήτως προορισμένον εκ Θείας επιλογής(ανωτέρα φυλή), και εκ της οικονομικής αυτού ισχύος να κυβερνάς τον κόσμο, και ως εκ τούτου εσαεί να καθορίζει τα βήματα της παγκοσμίου ιστορίας!
Πρόκειται ασφαλώς περί σκοπίμων παρερμηνειών, και γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαι στην διάθεση της κάθε συνελληνίδας και του κάθε συνέλληνος, προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι εκ της εκάστοτε μεροληπτικής βιβλικής εκδόσεως, δεχόμενος τις οποιεσδήποτε απορίες των στην γνωστή διεύθυνση μου, και θα λαμβάνουν απάντηση δια της ταχυδρομικής επίσης οδού.
2) Γνωστή επιφυλλίδα αίσχους, επανεμφανιζόμενη κάθε τόσο με στόχο την απογοήτευση των Ελλήνων, παρουσιάζει ως απάτη την δυνατότητα της Ελλάδας να εξέλθη από την ηθικής και οικονομικής αυτής εξαθλίωση.
Οι πατέρες, εν τούτοις του κίτρινου τύπου και τότε, κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής, στάθηκαν στο πλευρό, της επίσης »ανωτέρας Αρίας φυλής», της αιωνίου μιλιταριστικής εμπροσθοφυλακής του Σιωνισμού στην Ευρώπη, συνέχεια της οποίας είναι η ονειροπόλος κ. Μέρκελ.
Ποιό όμως είναι το κέρδος αυτών; Το ότι είναι τα φυτώρια μιας γλάστρας, που τρέφονται από τα ούρα πορνών-κυριών, υψηλοτάτης τιμής.
3) Συγχαρητήρια στους τρείς Έλληνες ευρισκομένους εκτός Ελλάδος αρχιερείς, οι οποίοι με την ένταξη των στον κοινόν αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας, υπήρξαν η έκπληξη που παρουζιάζει κάθε τόσο το αφυπνιζόμενον, αλλά όχι νεκρό ράσο.
Ασπάζομαι την δεξιά αυτών!
4) Η παρούσα κυβέρνηση των νεοαριστεριστών, ξεκίνησε πρώτη ανοίγοντας διάπλατα τις πύλες της Ελληνικής ιστορίας προς άλωσιν εκ της εφόδου του ραχιτισμού, των ηθών και εθίμων του μεγαλοπρεπούς ελληνικού έθνους.
Η απελθούσα κυβέρνηση εξαθλίωσε οικονομικά τον Ελληνικόν λαόν. Τώρα η κυβέρνηση αυτή έχει ως αποστολήν, την πνευματικήν αυτού εξαθλίωση ( βλ. δόγμα Κίσσιγκερ ).
Τα προεδρικά διατάγματα που θα ακολουθήσουν, θα φανερώσουν του λόγου το αληθές.
αρχιμ. Αλέξανδρος Σταματίου
Τ.Θ 2014 Χρούσσα
84100 ΣΥΡΟΣ
Υ.Γ Ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος έβαζε την υπογραφήν του στον οικονομικόν ενταφιασμόν των Ελλήνων, και που τώρα αμετακινήτως ευρίσκεται στη θέση του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος, έκανε δηλώσεις χέρι-χέρι με τον αντιπρόεδρο της »νέας» κυβερνήσεως!
Φρόντισε, επαναλαμβάνω, να πληροφορηθής τον ρόλο της εν λόγω Τραπέζης, σε ποιούς ανήκει προγματικά, για ποιόν λόγο διορίσθηκε σ΄αυτήν ο πιο πάνω ενταφιαστής, και τότε θα καταλάβεις το λάθος που διέπραξες, να καταφύγεις στις κάλπες.
Η κυβέρνηση χωρίς κουβέντα απεδέχθη την πρόταση Γιούγκερ, να παραμείνει ο Αβραμόπουλος στην θέση του. Για ποιό λόγο; Έτσι ο άνθρωπος αυτός έγινε ο » γεφυροποιός» μεταξύ εκείνων και υμών!

http://alfeiospotamos.gr/?p=12906

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters