Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΒΕΛΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ:O ΑΡΧΙΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……


Capthdhud


« O Abdelhamid Abaaoud έδινε διαταγές για δολοφονίες βέλγων αστυνομικών από το εξωτερικό και οργάνωσε τις δραστηριότητες του τρομοκρατικού πυρήνα που δρούσε στο Βέλγιο.Ο τρομοκράτης ο πιο καταζητούμενος στη χώρα μετά την έφοδο στο  Verviers πέτυχε να διαφύγει από το κρυσφύγετό του στην Ελλάδα και εκ νέου τράπηκε σε φυγή χωρίς αμφιβολία προς τη Συρία. » (Het Laatste Nieuws)
Cjsuud
O Abdelhamid Abaaoud με το ψευδώνυμο Abou Omar Al-Soussi που έγινε περιβόητος στην Ευρώπη από τις ακρότητες που διέπραξε ως τζιχαντσιστής του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία μεγάλωσε στον πιο ισλαμοποιημένο δήμο των Βρυξελλών το Molenbeek. Ο πατέρας του Omar διατηρεί εμπορικό κατάστημα με ρούχα.Εκτιμάει ότι ο γιος του όπως και τα 6 παιδιά του χρωστάνε τα πάντα στο Βέλγιο  και δεν καταλαβαίνει πώς ο γιος του μπορεί να είναι ο πρωταίτιος επιθέσεων στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους.( 7sur 7)
« Από την Ελλάδα αυτός διέταξε τις δολοφονίες βέλγων αστυνομικών.Πέτυχε να εγκαταλείψει την Ελλάδα…. αναμφίβολα για τη Συρία. » rtl
 O πατέρας του σε αποκλειστική συνέντευξη στην ολλανδόφωνη εφημερίδα του Βελγίου «Het Laatste Nieuws» σήμερα  Τρίτη δήλωσε :»Γιατί στο όνομα του Θεού ήθελε να σκοτώσει αθώους βέλγους ;H oικογένεια μας χρωστάει τα πάντα σε αυτήν τη χώρα».
 
Ο μικρότερος αδερφός του Younes εγκατέλειψε το Βέλγιο σε ηλικία 13 ετών για τζιχάντ στη Συρία το Γενάρη του 2014. O Omar δηλώνει για τον αρχιτζιχαντιστή «δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ που στρατολόγησε το άλλο μου το παιδί τον Younes». « Η μητέρα μου δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί ότι ο Abdelhamid στρατολόγησε κι εκπαίδευσε μυστικά τον 13χρονο για να τον παρασύρει στη Συρία »δηλώνει η αδερφή του.rtl
Ο 31χρονος Αλγερινός που συνελήφθηκε στο Παγκράτι το Σάββατο συμφωνεί με πιθανή έκδοσή του στο Βέλγιο.Εκπροσωπείται από πληρεξούσιο δικηγόρο αναφέρει το  VTM News που από την πρώτη στιγμή δήλωνε ότι ο βελγομαροκινός αρχιτζιχαντιστής ήταν στην Ελλάδα και από εδώ συντόνιζε τρομοκρατικό πυρήνα στο Βέλγιο. Σε ένα διάστημα τουλάχιτον 10 ημερών θα εκδοθεί.
Ο κατηγορούμενος που κατηγορείται για διασύνδεση στον τρομοκρατικό ισλαμιστικό πυρήνα του Verviers δήλωσε ότι θέλει να εκδοθεί για να αποδείξει την αθωότητά του. (AFP)
(20/01/15   Het Laatste Nieuws,RTL, VTM,ΑFP,7sur 7)
dimpenews.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/01/o_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters