Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μπαράζ παραβιάσεων και αερομαχίες από τουρκικά μαχητικά Αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών με κατεύθυνση FIR Λευκωσίας

Μπαράζ παραβιάσεων και αερομαχίες από τουρκικά μαχητικά


Τον εθνικό μας εναέριο χώρο παραβίασαν σήμερα, νοτιοανατολικά της Ρόδου, δύο οπλισμένα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα, ενώ κατά τη διαδικασία της αναχαίτισης τους από ελληνικά μαχητικά εξελίχθηκε σε εμπλοκή εντός του FIR Αθηνών, νοτίως του Καστελόριζου.

Εδικότερα, τα δύο οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν σήμερα στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως και σε δύο περιπτώσεις η διαδικασία της αναχαίτισης τους από ελληνικά μαχητικά εξελίχθηκε σε εμπλοκή εντός του FIR Αθηνών, σε απόσταση 70 και 40 μιλίων νοτίως του Καστελόριζου.
Στο FIR Αθηνών εισήλθαν συνολικά 6 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη (1 σχηματισμός) που κατευθύνονταν προς το FIR Λευκωσίας και κατά την αποχώρηση των δύο οπλισμένων τουρκικών αεροσκαφών από το FIR Αθηνών, νοτιοανατολικά της Ρόδου, σημειώθηκαν οι 2 εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά.
Καταγράφηκαν 5 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας που εξελίχθηκαν σε 5 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ 

Αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών με κατεύθυνση FIR Λευκωσίας 

Iδιαίτερα έντονες τουρκικές προκλήσεις με απανωτές παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας που εξελίχθηκαν σε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν νωρίς το απόγευμα.

Σε μία περίπτωση δύο τουρκικά μαχητικά οπλισμένα πέταξαν νότια του Καστελόριζου με κατεύθυνση το fir Λευκωσίας. Μαζί τους ενσωματώθηκαν άλλα τέσσερα οπλισμένα μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκίας σε ένα σχηματισμό με κατεύθυνση το fir Λευκωσίας.

Περίπου 40 μίλια νότια του Καστελόριζου σημειώθηκαν δύο εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά. Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από τα ελληνικά.

- See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/199403/anaxaitisi-tourkikon-maxitikon-me-katefthynsi-fir-lefkosias#sthash.DFancTqv.dpuf
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/01/blog-post_675.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters