Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Σοκ: Γερμανική εταιρεία οπτικών τάζει ελληνικό νησί που δεν της ανήκει για να πουλήσει τα προϊόντα της!

Απο την Σοφία Η γερμανική εταιρεία Libuda Optic World προσφέρει ως δώρο στους καλύτερους πελάτες της το νησάκι Άγιος Αθανάσιος, στον Κορινθιακό Κόλπο. Θα πείτε, από πότε της ανήκει ελληνικό νησί;;
Δεν της ανήκει!!!! Τα γερμανά έχουν αποθρασυνθεί τόσο με τους ξεφτίλες υποτακτικούς που κυβερνούν την Ελλάδα, ώστε θεωρούν αυτονόητο ότι αν κάποιος αγοράσει τα γυαλάκια τους θα πάρουν το νησί για πενταροδεκάρες από τους ξεπουλητές, για να του το κάνουν δώρο!
Αυτή είναι η καταντια στην οποία έφεραν την χώρα μας οι εσχατοπροδότες της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων!
Να τάζουν τα γερμάνα μπόνους ελληνικά νησιά ως κράχτες για να πουλήσουν τις μπακατέλες τους!
Να πώς παρουσιάζει το θέμα το VORIA.gr
«Με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών, παίρνετε δώρο ένα ελληνικό νησί. Πολλοί θα πιστέψουν ότι πρόκειται για κάποιο αστείο, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για πραγματικότητα και μάλιστα την προσφορά κάνει μια γερμανική εταιρεία οπτικών.

Όπως γράφει η «Καθημερινή» κάθε χρόνο η γερμανική εταιρεία Libuda Optic World εκδίδει έναν «κατάλογο κινήτρων» προς τους μεγάλους πελάτες. Ο φετινός τιτλοφορείται «Ανήθικη προσφορά για τους καλύτερους πελάτες» και το μεγαλύτερο δώρο είναι το νησάκι Άγιος Αθανάσιος, στον Κορινθιακό Κόλπο.
«Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές αν δεν υπήρχε τόσος πολύς τουρισμός. Ιδέα: τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό Κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κατάλογος και καταλήγει:
Προσφορά: με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών και μηδενική συμμετοχή, ή με την αγορά 155.000 σκελετών και συμμετοχή 999.999 ευρώ.
«Λεπτομέρεια»: Ο Άγιος Αθανάσιος, δεν ανήκει στην εταιρεία αλλά θα αγοραστεί αν υπάρξει ενδιαφέρον. Δηλαδή, αν ένας πελάτης ενδιαφερθεί για την προσφορά, τότε η Libuda θα αγοράσει το νησί για λογαριασμό του.»
Αλλά το θεωρούν δεδομένο ότι θα το πάρουν και σε τιμή τόσο χαμηλή που θα έχουν και κέρδος από τα γυαλιά που θα πουλήσουν.
Για ξαναπες σαμαρά εκείνα τα νόστιμα για την φτώχεια που πέσει αν χάσουμε ένα κελεπούρι σαν κι εσένα;
 


ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ
http://periergaa.blogspot.gr/2015/01/blog-post_76.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters