Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

"Να μη γίνει χρήση της δυνατότητας καταστροφής εγγράφων ή στοιχείων του ΣΔΟΕ"

ΣΔΟΕ

Υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του Γ. Μαυραγάνη και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3498 στις 29-12-14, μεταβιβάζει στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ την αρμοδιότητα για «έκδοση απόφασης διατήρησης ή καταστροφής εγγράφων και λοιπών στοιχείων των συγκεντρωτικών αρχείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο.Ε., κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης».


Η χρονική συγκυρία που δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ, λίγες ώρες μετά την προειδοποίηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με πιθανολογούμενη απομάκρυνση- εξαφάνιση δημοσίων εγγράφων-φακέλων, δημιουργεί προβληματισμό και ερωτηματικά.

"Στο Σ.Δ.Ο.Ε. υπάρχουν φάκελοι και στοιχεία για υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος για σκάνδαλα όπως αυτά των Υποβρυχίων, για την λίστα Λαγκάρντ κλπ. Για λόγους διαφάνειας και πλήρους ενημέρωσης της νέας κυβέρνησης που θα σχηματιστεί μετά τις εθνικές εκλογές, ζητάμε να μη γίνει χρήση της δυνατότητας που παρέχει ο νόμος κατά την προεκλογική περίοδο. Να μη γίνει σε καμιά περίπτωση καταστροφή εγγράφου ή στοιχείου του Σ.Δ.Ο.Ε., επειδή θα μπορούσε να δημιουργήσει εικόνα συγκάλυψης και ενοχής από την απερχόμενη κυβέρνηση. Μόνο μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τη βούληση να ολοκληρώσει όλες τις φορολογικές υποθέσεις που εκκρεμούν, να ενισχύσει τα φορολογικά έσοδα με έσοδα από τη φοροδιαφυγή και να εγγυηθεί την διαφανή και αδιάβλητη λειτουργία των φορολογικών υπηρεσιών", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

http://www.koutipandoras.gr

http://www.logiosermis.net/2015/01/blog-post_4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters