Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Αποδείξεις για την εξωγήινη καταγωγή των ανθρώπων

Στο νέο του βιβλίο, ο δρ. Έλις Σίλβερ λέει ότι εξωγήινοι τοποθέτησαν τον άνθρωπο στη Γη, πριν από χιλιάδες χρόνια, έχοντάς τον δημιουργήσει σε έναν μακρινό κόσμο στον αστερισμό του Κενταύρου. Αναφέρει μάλιστα το αρχαίο δόγμα των Πυθαγορείων ότι η Γη είναι ένας πλανήτης φυλακή και ότι δεδομένου ότι οι άνθρωποι είναι από τη φύση τους ένα αρκετά βίαιο είδος, τοποθετήθηκαν εδώ μέχρι να μάθουν να είναι φρόνιμοι. Ως αποδείξεις των ισχυρισμών του, ο δρ. Έλις Σίλβερ προσκομίζει την ευπάθεια που έχει ο άνθρωπος απέναντι στο φυσικό περιβάλλον, κάτι που δεν ισχύει για τους υπόλοιπους οργανισμούς. Και επισημαίνει μια σειρά από αδυναμίες για να αποδείξει ότι οι άνθρωποι δεν εξελίσσονται παράλληλα με άλλες μορφές ζωής στη Γη.

Για παράδειγμα, αναφέρει τους πόνους στην πλάτη, ένα σύμπτωμα που δείχνει ότι έχουμε εξελιχθεί σε έναν κόσμο με μικρότερη βαρύτητα. Άλλες ευπάθειες είναι τα εγκαύματα από τον Ήλιο, καθώς και οι δυσκολίες στον τοκετό.


Στο βιβλίο του, “Humans are not from Earth: A scientific evaluation of the evidence” (Οι άνθρωποι δεν είναι από τη Γη: μια επιστημονική αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων), ο οικολόγος γράφει η ανθρώπινη φυλή έχει τόσα ελαττώματα, ώστε μπορεί κανείς πει ότι «δεν είναι του κόσμου τούτου».

«Υποτίθεται ότι η ανθρωπότητα είναι το πιο ανεπτυγμένο είδος στον πλανήτη, αν όχι στο σύμπαν. Παρ’ όλα αυτά, είναι εκπληκτικά ακατάλληλη ως προς τα εφόδια που διαθέτει για το περιβάλλον της Γης: το φως του Ήλιου τη βλάπτει, έχει ισχυρή απέχθεια προς τις φυσικές τροφές, τα ποσοστά των χρόνιων ασθενειών είναι εξωφρενικά υψηλά και πολλά άλλα ακόμη», είπε μιλώντας στο Yahoo.

Εξωφρενικά υψηλό είναι επίσης και το ποσοστό των ανθρώπων που υποφέρουν από προβλήματα στην πλάτη.

Επίσης σε κανένα άλλο είδος τα κεφάλια των μωρών δεν είναι τόσο μεγάλα ώστε να είναι δύσκολο για τις γυναίκες να γεννήσουν, κάτι μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο της μητέρας και του βρέφους.



Ο δρ. Έλις λέει ότι οι άνθρωποι υποφέρουν από κακώσεις στην πλάτη επειδή εξελίχθηκαν σε έναν κόσμο με μικρότερη βαρύτητα. Λέει επίσης ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι τα κεφάλια των μωρών είναι τόσο μεγάλα, κάτι που σε παλαιότερες εποχές οδηγούσε στο θάνατο τη μητέρα και το βρέφος. Πηγή: Supplied

Δεν υπάρχουν άλλα είδη στον πλανήτη που να έχουν παρόμοια προβλήματα, λέει ο δρ. Έλις.

Πιστεύει, επίσης, οι άνθρωποι έχουν σχεδιαστεί σε κάποιο εργαστήριο και γι’ αυτό η έκθεση στον Ήλιο τους βλάπτει, δεδομένου ότι δεν μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία για περισσότερο από μια εβδομάδα ή δύο, σε αντίθεση με μια σαύρα η οποία μπορεί να εκτίθεται στον ήλιο κάθε μέρα, χωρίς προβλήματα.

Οι άνθρωποι είναι πάντα άρρωστοι και αυτό συμβαίνει, λέει ο δρ. Έλις, επειδή το βιολογικό μας ρολόι έχει προγραμματιστεί για μια ημέρα 25 ωρών, όπως έχουν διαπιστώσει οι ερευνητές του ύπνου.

Και αυτό δεν αφορά μόνο τον σύγχρονο άνθρωπο. Οι ίδιοι παράγοντες ισχύουν σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητες.

Κατά την άποψή του, ο άνθρωπος του Νεάντερταλ όπως και ο Homo erectus διασταυρώθηκαν με άλλα είδη προερχόμενα πιθανώς από το Άλφα του Κενταύρου, καθώς είναι το εγγύτερο αστρικό σύστημα στον Ήλιο.

Στο σύστημα αυτό οι αστρονόμοι έχουν ανακαλύψει έναν πλανήτη που θα μπορούσε να θεωρηθεί ο γείτονας της διπλανής πόρτας.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε τροχιά γύρω από ένα άστρο στο σύστημα Άλφα του Κενταύρου –το πιο κοντινό σύστημα ως προς το δικό μας, σε απόσταση μόλις 4,3 ετών φωτός μακριά– ο οποίος έχει μάζα περίπου ίδια με της Γης.

Ο νέος πλανήτης ονομάζεται Alpha Centauri Bb.



Ο δρ. Έλις πιστεύει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν σχεδιαστεί για να είναι εκτεθειμένοι στον Ήλιο, δεδομένου ότι δεν μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία για περισσότερο από μια εβδομάδα ή δύο, σε αντίθεση με μια σαύρα που μπορεί να εκτίθεται στον Ήλιο κάθε μέρα. Πηγή: Supplied

Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν αισθάνονται τη Γη σαν το σπίτι τους, αλλά νιώθουν ότι ανήκουν κάπου αλλού.

«Αυτό, για μένα τουλάχιστον, σημαίνει ότι η ανθρωπότητα εξελίχθηκε σε έναν διαφορετικό πλανήτη και μεταφέρθηκε εδώ όταν αναπτύχθηκε αρκετά.

»Ένας λόγος γι’ αυτό, είναι ότι η Γη θα μπορούσε να είναι ένας πλανήτης φυλακή. Το είδος μας είναι πολεμόχαρο και εξαιρετικά βίαιο και είμαστε εδώ μέχρι να μάθουμε τους εαυτούς μας και να συμπεριφερόμαστε σωστά».

Με το βιβλίο του ο Έλις θέλει να ανοίξει μια συζήτηση και όχι να δώσει στη δημοσιότητα μια επιστημονική μελέτη. Και ελπίζει ότι θα κάνει τους ανθρώπους να έλθουν σε επαφή μαζί του με περαιτέρω προτάσεις και αποδεικτικά στοιχεία.

Και ενώ άλλοι επιστήμονες δέχονται ότι ορισμένα βακτήρια έφθασαν στη Γη από το διάστημα, ο Κρις Μακέι, αστροβιολόγος της NASA, δήλωσε ότι το να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος είναι δημιούργημα εξωγήινων εργαστηρίων είναι «ένα μεγάλο άλμα της λογικής».


Ήταν αυτό κάποτε το σπίτι μας; Το είδος μας πιθανόν να αναπτύχθηκε σε έναν κόσμο κοντά στον αστέρα Proxima Centauri (Εγγύτατος Κενταύρου) που είναι ο κοντινότερος αστέρας στο ηλιακό μας σύστημα. Πηγή: Supplied


Ο καθηγητής Γουέινραϊτ του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, σκοπεύει να κάνει περαιτέρω έρευνες, καθώς και ο ίδιος δέχεται ότι η ζωή με τη μορφή μικροβίων ήρθε στη Γη από το διάστημα.

Δεν πρόκειται για προσωπική γνώμη. Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ έστειλαν το 2010 στη στρατόσφαιρα της Γης ένα ερευνητικό αερόστατο κατά τη διάρκεια μιας βροχής μετεωριτών. Το αερόστατο ήταν εξοπλισμένο με ειδικά μικροσκόπια που κατέγραφαν εικόνες μεταξύ 22 και 27 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης. Όταν επέστρεψε, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είχε καταγράψει ασυνήθιστους οργανισμούς στην στρατόσφαιρα, οι οποίοι ήταν πολύ μεγάλοι για να έχουν ταξιδέψει εκεί από τη Γη.

Ωστόσο, ο δρ. Έλις διαφωνεί. «Η θέση μου είναι ότι η ανθρωπότητα δεν εξελίχθηκε από κάποιο στέλεχος ζωής που ήρθε από το διάστημα, αλλά ότι εξελίχθηκε αλλού και μεταφέρθηκε στη Γη με τη μορφή του Homo sapiens, πριν από 60.000 έως 250.000 χρόνια πριν», λέει.
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_985.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters