Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Απαγορευμένη Εκπαίδευση.Δείτε πως τα παιδιά χάνουν την ευφυία τους μέσω της εκπαίδευσης! video


Τα παιδιά από τη γέννησή τους έχουν την ικανότητα να οικοδομούν και να διαμορφώνουν τους εαυτούς τους, μαθαίνοντας από όλα όσα τους περιβάλλουν, μέσα από το παιχνίδι και την εξερεύνηση του κόσμου. 
Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ Λατινικής και Ισπανικής παραγωγής που θα πρέπει να δουν όλοι οι γονείς, για να μπορούν να έχουν την όποια γνώμη.

Ας αφιερώσουν χρόνο αντί να τηλεφωνήσουν σε μια φίλη ή φίλο ή να βγουν για καφέ. Θα τους ωφελήσει για την αρχή ενός εντελώς διαφορετικού αύριο, για μια εντελώς διαφορετική ανθρώπινη πραγματικότητα που δεν έχει σήμερα όραμα και φαντασία και χωρίς καμία προσφορά μεγάλων νοών. Ας επιτρέψουν την ελεύθερη συστηματική φυσική παρατηρητικότητα του παιδιού τους για την έμφυτη ολοκλήρωσή του, αντί να προτάσσουν ή να κρύβονται πως στο παιδιά τους έχουν να μάθουν κάτι στο πάρκινγκ σχολείο της έτοιμης "τροφής" για όσα προτάσσουν πως τους είναι χρήσιμα ως γνώση και βιοπορισμό ή όπως συνήθως λένε "να γίνουν κάποιοι" λες και δεν είναι, ωθώντας τα στην ομογενοποίηση, στα θέλω, στα κίνητρα, τα ενδιαφέροντα, στα πρέπει, τους κανόνες, στην "καθώς" πρέπει κοινωνικότητα. 

Τα παιδιά αφομοιώνουν τον πολιτισμό, παραλαμβάνουν την κουλτούρα των γονιών τους (γλώσσα). Το μόνο που χρειάζεται είναι να γεννηθεί σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον αφού όλα όσα μας περιβάλλουν, παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μαθησιακή διαδικασία μας. Και ουσιαστικά, αυτό που πρέπει να μάθει ο δάσκαλος στους μαθητές του, είναι να ανοίγουν το νου τους και να αφήνουν να εκδηλωθεί όλη αυτή η γνώση, η δημιουργικότητα και η εγκαρδιότητα που έχουμε όλοι μέσα μας.





“Ενώ τα περισσότερα παιδιά είναι έξυπνα, οι περισσότεροι ενήλικες είναι κουτοί. Άρα κάτι πρέπει να φταίει στην εκπαίδευση”.

 (Αλέξανδρος Δουμάς υιός)

Το εκπαιδευτικό σύστημα “σκοτώνει” την ευφυία των παιδιών!Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπου προτείνεται ένα άλλο εκπαιδευτικό πρότυπο…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters