Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυση πρωθυπουργού κατά βουλευτή; ... Πρωτοπόρος ο γκαβός, ανοίγει καινούργιους δρόμους ξεφτίλας.

Κάπου το ξέρω αυτό το βλέμμα...
Αληθεύει ότι ο Σαμαράς καταθέτει μήνυση κατά Χαϊκάλη; *** Μήνυση πρωθυπουργού κατά βουλευτή; *** Πρωτοπόρος ο γκαβός, ανοίγει καινούργιους δρόμους ξεφτίλας. *** Αντώνη, στον Αποστολόπουλο να ξεσπάσεις, που έκανε την μ@λακία. *** Δηλαδή, έκλεισε η ταρίφα στα τρία μύρια το κεφάλι; *** Παναπεί, με μια εξηντάρα ακόμη βγάζουμε πρόεδρο; *** Τζάμπα πράμα, δώσε κι εμένα μπάρμπα.

*** Πείτε μου ότι Τατσόπουλος και Ψαριανός πήραν κι αυτοί από τρία, να πεθάνω. *** Αυτοί από τρία, εμείς τα τρία. *** Τρία από τα άλλα, όμως. *** Αντώνη, a propos, εκείνος ο Συμπιλίδης πόσα είχε πάρει τότε; *** Ακόμα δεν έχω καταλαβει τι θέλει η κοινή γνώμη: να πέσει ο Σαμαράς ή να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα να αιωρείται; *** Τουίτ Πορτοσάλτε: "Πόσο να αντέξει πια κανείς την ντροπή για την Κούβα, που έπεσε στην αγκαλιά του εχθρού της." *** Ο ντροπιασμένος Άρης. *** Σκέφτεσαι να αυτοκτονήσεις από ντροπή, παλληκάρι μου; *** Άντε βρε, με το καλό. *** Θά 'χουμε το αλησμόνητό σου "ο Ρουπακιάς ήταν ΚΚΕ" να σε θυμόμαστε. *** Καφετζόπουλος: "Δεν είναι σοβαρό πρόσωπο ο Χαϊκάλης, ποτέ δεν ήταν." *** Σωστό. *** Άλλωστε, δείγμα σοβαρότητας είναι να μετακομίζεις από τους Οικολόγους στο Ποτάμι. *** Ακάλυπτη σοβαρότητα. *** Καλέ, αλήθεια, πήγε στις Ρίζες τού Μπαλτάκου ο Καπερνάρος; *** Πόσο στ' @ρχίƍι@ μας δηλαδή; *** Λυκούδης: "Πολιτικά σκουλήκια και άθλια υποκείμενα οι Βουδούρης και Παραστατίδης." *** Για τον γκαβό και τον Μπένυ ποιά είναι η γνώμη σου, Σπύρο; *** Έλα, πες μας να γελάσουμε λίγο! *** Παρεμπιπτόντως, εσύ τα πήρες για να ψηφίσεις τον Δήμα ή σε πιάσανε μ@λάκα και σε ρίξανε στο τζάμπα; *** Μοιράσανε κρέατα στην Βαρβάκειο οι φιλάνθρωπες κυρίες κι εγώ έλειπα πάλι; *** Φτού γ@μѠτ⓪, πάλι με φακές θα κάνω χριστούγεννα. *** ΚѠλ⓪χαρτος: "Οι μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί πολύ πιο αργά, σε ορίζοντα πενταετίας, ωστόσο αναγκαστήκαμε να τις πραγματοποιήσουμε γρήγορα, καθώς αυτό υπαγόρευε το μνημόνιο." *** Ρε Άδωνι, εσύ δεν μας έλεγες να μη κατηγορούμε τον Τόμσεν για τα μέτρα που παίρνεις εσύ, ώστε να μη σου κλέβει ο Τόμσεν την δόξα;
Τί; Δεν θα μπορούσε;
*** ΚѠλ⓪χαρτος και πάλι: "Θα χορεύουν οι αγορές στον Τσίπρα, τον Μέγα Ναπολέοντα... Τί ακούμε στην χώρα!" *** Σωστός ο Άδωνις. *** Άκου Μέγας Ναπολέων ο Τσίπρας! *** Αφού τον ρόλο τον έχει καπαρώσει ο μπουμπούκος, για όταν τον κλείσουν στο Δαφνί. *** ΚѠλ⓪χαρτος ξανά: "Οι βουλευτές τού ΣυΡιζΑ κρύβονται σαν τα ποντίκια όταν βγαίνω στα κανάλια." *** Και πότε δεν βγαίνεις στα κανάλια, ρε παλληκάρι, να ενημερώσουμε τους ανθρώπους να ξεμπουκάρουν, να πάρουν λίγο αέρα; *** ΚѠλ⓪χαρτος ξανά-μανά: "Η εμπλοκή του Λάκη Λαζόπουλου σε όλο αυτόν τον βούρκο, αποδεικνύει ότι πίσω απ’ όλα είναι ο ΣυΡιζΑ!" *** Ναι ρε! *** Και πίσω από τον ΣυΡιζΑ η Ντενίση! *** Λυπάμαι που στο λέω, λεβεντάκο μου, αλλά πίσω απ' όλα είναι το κόμμα σου. *** ΚѠλ⓪χαρτος μάτα-ξανά-μανά, σε τουίτ: "Μόλις βγήκαμε από το Θέατρον (σ.σ.: !!) του ΙΜΕ 'Σμύρνη μου αγαπημένη' με την Μιμή Ντενίση. Αριστούργημα!" *** Όχι, για να μη λέτε ότι δεν σας τά 'λεγα για την Ντενίση, κѠλ⓪παιδα. *** Τί αποκαλύψεις κάνω, ο π⓪ύɕτης!! *** Από ΚѠλ⓪χαρτο δεν έχετε παράπονο σήμερα, έτσι; *** Ποτάμι: "Να ψηφίσει ο Τσίπρας πρόεδρο και να πάμε σε εκλογές 1η Φεβρουαρίου."
Ακόμα να φτάσει η ανάπτυξη στα Τρίκαλα;
*** Ρε συ Σταύρακα, πριν λίγο καιρό δεν έλεγες για εκλογές τον Νοέμβριο του '15; *** Δεν τις λες και μπετόν αρμέ τις θέσεις τού Ποταμιού, έτσι; *** Σταύραξ ο ποδηλατομάχος. *** Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν υποστηρίζεται από κανένα κανάλι, όπως είπε ο ίδιος. *** Τί; Δεν τον πιστεύετε; *** Η κακία θα σας μείνει. *** Αυτό που λέτε ότι πιάσαμε πάτο, με εκπλήσσει. *** Πού ήμασταν ως τώρα; *** Ρε παιδιά, τί πάθανε οι ρώσοι; *** Τα ρούβλια τους κατάντησαν... ρούβλια; *** Να δεις που και γι' αυτό το καζίκι ο Στάλιν θα φταίει. *** Αλήθεια, τι έχει πει γι' αυτό το θέμα ο πατήρ Παΐσιος; *** Πού χάθηκε αυτός ο Λιακόπουλος τώρα που τον χρειαζόμαστε; *** Πολύ μου την δίνει με όλους εσάς που τώρα ανακαλύψατε ότι οι τζιχαντιστές κόβουν κεφάλια και ανατριχιάζετε. *** Πού ήσασταν πριν κάτι δεκαετίες που όχι μόνο κόβανε κεφάλια αλλά και τα στήνανε σε παλούκια μέσα στα Τρίκαλα για παραδειγματισμό; *** Όχι, κύριε, δεν έχω 180... με 160 τί παίρνω; *** Ότι θα έβγαινε ο ίδιος ο διοικητής τής Τράπεζας της Ελλάδος να μου πει να σηκώσω τα λεφτά μου για να μη τα χάσω αν δεν βγει πρόεδρος, ούτε στα πιο τρελλά όνειρά μου. *** Κάτι τέτοια με κάνουν να αναρωτιέμαι τι σόι μαλακί€ς μάς μάθανε στα πανεπιστήμια όπου σπουδάσαμε.
Ευτυχισμένες μέρες
*** Το πώς περιμένω συγκυβέρνηση ΣυΡιζΑ-ΠαΣοΚ, δεν μπορώ να σας το περιγράψω. *** Αρκεί να μου κάνει την χάρη το ΠαΣοΚ να περάσει το όριο του 3%. *** Βούλτεψη προς Καμπουράκη: "Αν πάμε σε εκλογές, αυτό θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός από τις αγορές." *** Ω, ρε, αγάπη που έχουν για την δημοκρατία οι αγορές! *** Απάντηση Καμπουράκη: "Είπαμε να τρομοκρατούμε τον κόσμο αλλά όχι κι έτσι!" *** Ε, τότε...πώς, ρε συ Δημήτρη; *** Με ρέγουλα; *** Κεφαλογιάννης ο Μανώλης: "Ο κόσμος δεν τρομοκρατείται κι αυτό είναι ανησυχητικό." *** Βρε κόπανε, ξέρεις κανένα να τρομοκρατείται από όσους έχει γραμμένους στα παπάρι@ του; *** Ο άλλος σκόνταψε στα σκαλιά τής βουλής και πήγε ο Σαμαράς να τον βοηθήσει. *** Τέτοια γκίνια, να σκοντάφτεις και να σε βοηθάει γκαβός, ούτε στα παραμύθια. *** Απορία: όταν δεν βγαίνει πάπας με την μία, γιατί δεν καταρρέει το Βατικανό; *** Μάλλον επειδή οι αγορές χ€στηκαν για τον πάπα, ε; *** Βοηθάτε λίγο ρε, δεν τα ξέρω όλα! *** Αν στην πρώτη φωτογραφία είδατε ένα κοριτσάκι, είναι ώρα να επισκεφτείτε οφθαλμίατρο. *** Ξανακοιτάξτε το βλέμμα και ίσως με πιστέψετε αν σας πω ότι αυτό το αγοράκι, όταν μεγάλωσε, διατύπωσε την θεωρία της σχετικότητας. *** Όσο για την τελευταία φωτογραφία, πρέπει να παραδεχτείτε ότι το ζεύγος Μητσοτάκουλα με μαγιώ μόνο το Cogito ergo sum θα μπορούσε να σας προσφέρει. *** Άλλο κακό να μην ιδούμε, παναγία μου. *** Άντε βρε, καλό σαββατοκύριακο να περάσετε κι από Δευτέρα τα ξαναλέμε. ***

Από  Cogito ergo sum
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/12/blog-post_106.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters