Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

NEO ΣΟΚ. RAI: 80 από τους διασωθέντες του Norman Atlantic δεν ήταν στην λίστα επιβατών!

RAI: 80 από τους διασωθέντες του Norman Atlantic δεν ήταν στην λίστα επιβατών!

Τελειωμό δεν έχει το απίστευτο αλαλούμ μεταξύ ιταλικών και ελληνικών Αρχών. Την ώρα που η αγωνία αλλά και η οργή των συγγενών κορυφώνεται, ουδείς είναι σε θέση να διαβεβαιώσει πόσοι είναι οι διασωθέντες και πόσοι οι αγνοούμενοι. Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ιταλική κρατική τηλεόραση, 80 εκ των διασωθέντων δεν περιλαμβάνονταν σε καμία λίστα! Συνεπώς, εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για τον αριθμό των αγνοούμενων....
«Η αγωνία μου είναι να ταυτοποιήσω πρόσωπα, έχω πολύ μεγάλη αμφιβολία αν είναι πραγματικά όλα τα ονόματα» παραδέχθηκε μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Mega  υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Εμφανίζονται δύο συνεπώνυμοι επιβάτες που τελικά είναι ένας» πρόσθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης και ουσιαστικά κατήγγειλε έλλειμμα επικοινωνίας και έλλειμμα συντονισμού με την ιταλική πλευρά! «Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία με τους Ιταλούς» συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/12/neo-rai-80-norman-atlantic.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters