Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ-ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ “ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ” ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ- ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ-ΒΟΜΒΕΣ

Διαβάστε την επιστολή…
Σχεδόν ένα χρόνο μετά τις τελευταίες ασκήσεις καταστολής πλήθους με την ονομασία “Καλλίμαχος” που πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία “ΠΟΝΤΟΣ” και τις συνεχείς
διαψεύσεις από το ΓΕΣ, το ΓΕΕΘΑ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με το αντικείμενο «Καταστολής Πλήθους εναντίον του εσωτερικού εχθρού» των εν λόγω ασκήσεων, πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση καταστολής κινητοποιήσεων από τον Μικτό Λόχο Στρατονομίας (Μ.Λ.ΣΝ.) μέσα στο “Πεντάγωνο”. Μάλιστα, ενώ στην περίπτωση της 71ης Ταξιαρχίας οι φαντάροι έπαιζαν το ρόλο των διαδηλωτών ώστε να εκπαιδευτούν τα στελέχη σε ρόλο Ματατζή, στο Πεντάγωνο άλλαξαν θέση και ήταν οι έφεδροι Στρατονόμοι που εκπαιδεύονταν σε αυτές τις κατασταλτικές επιχειρήσεις.
Οι Στρατονόμοι του λόχου είχαν εξοπλιστεί με στολές τύπου “ΜΑΤ” με προστατευτικές περικνημίδες, θώρακα και “γκλοπ”, ενώ φορούσαν κράνη και κρατούσαν πλαστικές ασπίδες. Στη συνέχεια, αφού τοποθετούνταν σε διάφορους σχηματισμούς, τα στελέχη τους εκτόξευαν αντικείμενα, όπως πλαστικά μπουκάλια νερού παρομοιάζοντας τυχόν διαδηλωτές. Επίσης, έχει ακουστεί ότι πέρα από τη πρακτική εκπαίδευση, έγιναν και θεωρητικές διαλέξεις.
Όλα τα παραπάνω, διόλου τυχαία, συνέπεσαν με τις μαχητικές διαδηλώσεις αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό στις αρχές του Δεκέμβρη, την αυταρχικοποίηση της κρατικής καταστολής και το όργιο κρατικής τρομοκρατίας απέναντι στις συγκεντρώσεις με χιλιάδες ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-ασφαλίτες σε ρόλο προβοκάτορα και υδροφόρες, με τον ΑΝΤΕΝΝΑ να περιγράφει πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον του εσωτερικού εχθρού!
Είναι φανερό πως ο στρατός ετοιμάζεται για να χρησιμοποιηθεί όποτε κριθεί απαραίτητο εναντίον μαζικών διαδηλώσεων και κινητοποιήσεων του λαού, γεγονός που ξεσκεπάζει το πραγματικό του ρόλο σαν κατασταλτικό μηχανισμό εναντίον του εσωτερικού εχθρού!
Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι παρόμοια σκηνικά διαδραματίστηκαν λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των Ρομά στο Υπουργείο Μεταφορών.
Την ίδια περίοδο ορισμένα στελέχη, σε αντίθεση με την απαγόρευση πολιτικών συζητήσεων που επιβάλλεται στους φαντάρους, προειδοποιούσαν τους σκοπούς για τυχόν επιθέσεις “αναρχικών στοιχείων” με μολότοφ και βόμβες απέναντι στο στρατόπεδο!
Απαιτούμε:
-Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ΓΕΣ, το ΓΕΕΘΑ να πάρουν θέση για τα παραπάνω περιστατικά!
-Άμεση παύση κάθε άσκησης καταστολής πλήθους από το στρατό!
-Ελεύθερο συνδικαλισμό ανάμεσα στους φαντάρους για ανάδειξη τέτοιων θεμάτων κι άλλων που τους απασχολούν!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η καταγγελία των συναδέλφων φαντάρων ουσιαστικά διαψεύδει τον ΥΕΘΑ Ν.Δένδια, που σύμφωνα με δημοσίευμα του onalert.gr φέρεται να απαντά αρνητικά στο ερώτημα «αν εξετάζεται η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων σε αντιτρομοκρατικές ή άλλες αστυνομικές επιχειρήσεις» και να δηλώνει ότι «η ιστορική μας κουλτούρα δεν το επιτρέπει».
Η δήλωση του ξεχνά την πρόσφατη ιστορική εμπειρία όταν το 2012 η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κατέβασε την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην Στρατιωτική Παρέλαση της 28ηςΟκτωβρίου. Αλλά και όλες τις μεθοδεύσεις των Δ.Αβραμόπουλου-Βαρβιτσιώτη για εμπλοκή στρατιωτικών δυνάμεων και των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού στο εσωτερικό της χώρας.
Πάνω απ΄ όλα ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας ξεχνά τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας που αντιμετωπίζουν τα κοινωνικά κινήματα της εργατικής τάξης και τους μετανάστες ως Ασύμμετρες Απειλές, προβλέποντας την εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων σε κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters