Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά με τους γονείς του Ν. Ρωμανού τη Δευτέρα. Μιλάμε για απίστευτο θέατρο. Βρωμά η δουλειά άσχημα.



 Μήπως καλύτερα η συνάντηση να γίνει στο γκλαμουράτο κτήμα Νάσιουτζικ? Με τους άνεργους που τους κατέστρεψε τις ζωές πότε θα συναντηθεί ο "ευαίσθητος" Σαμαράς? Tι παραπάνω έχει ο ληστής Ρωμανός από τα παιδιά της Ελλάδος??? Με το γραφείο του Πρωθυπουργού επικοινώνησε σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος της οικογένειας Ρωμανού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μεταφέροντας το αίτημα των γονέων του να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα τους δεχθεί τη Δευτέρα στις 11 π.μ στο γραφείο του. Zougla.gr Έχουμε ευαίσθητο Πρωθυπουργό! Κατάλαβες;; Μιλάμε για απίστευτο προτεκτοράτο....Oι γονείς του δήθεν αντιεξουσιαστή στο γραφείο του μνημονιακού Πρωθυπουργού!! Προσπαθούν να φτιάξουν ήρωες σε μια χώρα διαλυμένη και πουλημένη γα την μετά ΔΝΤ εποχή.... Το Πολυτεχνείο  "έκατσε" από τις χοληστερίνες...δεν είναι της μόδας... Παίζουν" τον Ρωμανό, γιατί μανούρες δεν μπορούσαν να πιάσουν με εκείνον τον γελοίο τον Μαζιώτη την χόντρη Ρούπα και τον πανίβλακα τον ξηρό!! ;Eτσι σαν "φωτοβολίδα" και μέχρι να αρχίζουν να γελάνε με την υπόθεση "Ρωμανός' θα κάνουν λίγο τις αντραλίτσες τους!! Σε καμιά εβδομάδα θα γελοιοποιηθούν τόσο που και οι ρέγγες θα γελάνε!!.. Παίζουν Ρωμανό και σύντομα όλοι θα αρχίζουν να συνδέουν τον Αλέξη τον Νασιουτζικ το "τυχαίο"? Τον Ρωμανό, το κτήμα, τα βόρεια προάστια, την μαμά "καθηγήτρια" στο ΑΜΠ??? Ο πάππους διευθυντής στους λογοτέχνες??  Δολοφονίες  ληστείες ,το μήλο κάτω από την μηλιά!!!και το κερασάκι τον ρολό τους στην κατοχή..την καταγωγή που κρύβουν..την "απεργία" πείνας την θερμή για "μόρφωση",μετά τις ληστείες και τα καλάσνικωφ,και από την άλλη την διαγραφή των φοιτητών και την περίεργη "σιωπή"'ολων! σήμερα είδαμε πως καθηγητές παροτρύνουν σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες τους μαθητές!! δεν έπραξαν το ίδιο για τους φοιτητές!! οι Συριζαίοι είναι με τον Ρωμανό,και τα "δικαιώματα" του, αλλά ήταν μουγκοί για τους "αιωνίους"...κοίτα τα έχουν παίξει και κάνουν μαλακίες!! ! Είναι γεγονός!!! Αυτό όμως είναι το χειρότερο στάδιο...ο βλάκας και τρομαγμένος κλέφτης είναι άκρως επικίνδυνος... 
Ελένη 
perimajestic.blogspot.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/12/blog-post_501.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters