Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Εκλεψε τα αποθέματα Χρυσού της Ουκρανίας η Κυβέρνηση! Τα έκανε «μολύβι»

Εκλεψε τα αποθέματα Χρυσού της Ουκρανίας η Κυβέρνηση! Τα έκανε «μολύβι»
Για αιώνες, αλχημιστές στα εργαστήριά τους προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μετατρέψουν το μόλυβδο σε χρυσό.
Στο εικοστό πρώτο αιώνα η Ουκρανία έκανε την αντίστροφη διαδικασία – χρυσό «γύρισε» σε μόλυβδο!
Ο επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας αναγνώρισε ότι «στα θησαυροφυλάκια της κεντρικής τράπεζας δεν υπάρχει χρυσός – δηλαδή μόνο το 1% των αποθεματικών»
Ανακάλυψαν ότι λείπει το 1/3 των εθνικών αποθεμάτων από το ουκρανικό χρυσό τους τελευταίους μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τους Νεοναζί και τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας από τον Σόρος.
Όπως αναφέρθηκε από το ουκρανικό site «Capital» – ακολουθούμενο από άλλα ΜΜΕ, στο υποκατάστημα της Οδησσού της ουκρανικής κεντρικής τράπεζας εντοπίστηκε έγκλημα. Οπως αναφέρονται στα έγγραφα, ο χρυσός, αποδείχθηκε να είναι μόνο … βαμμένο μολύβι!
Η απώλεια της κεντρικής τράπεζας, η οποία έχει εξαπατηθεί να αγοράζει μόλυβδο, εκτιμάται σε 5 εκατομμύρια εθνικού νομίσματος (περ. 319 $ 000 ή 1.112 εκατομμύρια ευρώ).
Η Απάτη χρονολογείται στην περίοδο από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο, ωστόσο, ήταν αρκετά τολμηρή.
Το 2008. κεντρική τράπεζα της Νότιας Αφρικής αρνήθηκε να παραλάβει την αιθιοπική χρυσό λόγω αμφιβολιών σχετικά με την ποιότητα του. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στην Αιθιοπία επιβεβαίωσε ότι στο θησαυροφυλάκιο της κεντρικής τράπεζας προσποιούταν … επιχρυσωμένα δεκάδες σιδερένια κιλά χρυσού και οποία σύμπτωσης στην Κεντρική Τράπεζα της Αιθιοποίας είναι μέτοχος και πάλι ο γνωστός Σόρος!
Η Πλαστογραφία και οι πληροφορίες ανίχνευσης στην Οδησσό συμπίπτουν με τη δημοσίευση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σχετικά με τη δραστηριότητα των κεντρικών τραπεζών στην αγορά του χρυσού.
Σύμφωνα με αυτούς, η Εθνική Τράπεζα της Ουκρανίας, που ιδιωτικοποιείται όπως και οι Ελληνικες Τράπεζες από το Νοέμβριο, έχουν ελεγχθει 2.488 τόνοι χρυσού και έχει – τουλάχιστον επισήμως, χωρίς να γίνεται διάκριση μεταξύ του πραγματικού χρυσού και μολύβδου – 23.639 τόνους ακόμη από πολύτιμα μέταλλα.
Για λόγους σύγκρισης, το 2014. Η Ουκρανία ξεκίνησε με 42.61 t χρυσού που σταδιακά μειώθηκαν στα σημερινά επίπεδα.
hellasforce
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/12/blog-post_269.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters