Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΑΤΟ


Россия может применить ядерное оружие в ответ на агрессию

ΡΩΣΙΑ/ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ο Ρώσος Πρόεδρος υπέγραψε σήμερα Παρασκευή διάταγμα ακύρωσης του στρατιωτικού δόγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας που είχε τεθεί σε ισχύ στις 5 Φεβρουαρίου 2010. Ο Vladimir Putin ενέκρινε ένα νέο αμυντικό δόγμα που σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει την κυριαρχία της χώρας, την ειρήνη και την ευημερία των πολιτών.

Ο Πρόεδρος υπογράμισε ότι το νέο δόγμα είναι αμυντικού χαρακτήρα.Σχετίζεται κυρίως με την εμφάνιση των νέων απειλών που αφορούν την Ρωσία.Τέτοιες είναι η κατάσταση στην Ουκρανία αυτή που διαμορφώνεται γύρω από την χώρα όπως και οι εξελίξεις σε Β. Αφρική, Συρία, Ιράκ και Αφγανιστάν. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η ενίσχυση της ικανότητας του ΝΑΤΟ.
Ειδικότερα σύμφωνα με το νέο αμυντικό δόγμα ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε ότι Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων ως απάντηση σε εκδήλωση επίθεσης με πυρηνικά ή συμβατικά όπλα της Ατλαντικής Συμμαχίας. (tvzvezda 26/12/14)
 
Missiles balistique intercontinental RS-24 Iars
Οι ρωσικές στρατηγικές βαλιστικές ορδές (RVSN) πραγματοποίησαν σήμερα επιτυχή δοκιμαστική εκτόξευση βαλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου RS-24 Iars από το Κοσμοδρόμιο Plessetsk, που βρίσκεται στην περιοχή του Arkhangelsk (βόρεια) ανακοίνωσε το Υπ.Άμυνας της Ρωσίας.Η εκτόξευση έγινε στις 11h02 ΄Μόσχας (08h02 UTC) από κινητή πλατφόρμα.
Οι κεφαλές επάνδρωσης του πυραύλου κατέστρεψαν επιτυχώς τους στόχους που βρίσκονταν στο πολύγωνο Koura στην Kamtchatka.
Η εκτόξευση όφειλε να επαληθεύσει το αλάθητο των βαλιστικών διηπειρωβτικών πυραύλων RS-24 που κατασκευάστηκαν το 2013 και το 2014 και να πιστοποιήσουν τις τεχνικές δεξιότητες και την ετοιμότητα μάχης των Iars.
Οι RS-24 θα αποτελέσουν με τον Topol-M monobloc (RS-12M2) την αιχμή του δόρατος των πυρηνικών ρωσικών δυνάμεων.(ria novosti 26/12/14)
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/12/blog-post_320.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters