Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ: Εκκολαπτήριο διαφθοράς τα κόμματα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ: Εκκολαπτήριο διαφθοράς τα κόμματα
Όσοι ψάχνουν για την γενεσιουργό αιτία της διαφθοράς στον τόπο μας ας εγκύψουν στον τρόπο λειτουργίας των κομμάτων. Εκεί θα ανακαλύψουν τα αίτια της σήψης και της διαφθοράς που κατάντησε μάστιγα και οδήγησε την χώρα στην καταστροφή. Τα κόμματα από κύτταρα Δημοκρατίας μετατράπηκαν σε καταφύγιο και εκκολαπτήριο απατεώνων , μιζαδόρων και κομπιναδόρων.

• Για να συντηρούν κομματικό στρατό, αυλικούς και παρατρεχάμενους χειροκροτητές, υποχρεώθηκαν να συγκατανεύουν στις μπαγαποντικές μεθόδους του κάθε απατεώνα , ο οποίος εξαργύρωνε την σιωπή τους με πακτωλούς μαύρων σακούλων . Οποιοσδήποτε έπαιρνε έργο θα έπρεπε να δώσει και την ανάλογη χρηματική βοήθεια στο κόμμα .
• Κάθε μιζαδόρος έχει και τον κομματικό του προστάτη. Έτσι και το σύστημα τον κάλυπτε για να κάνει την δουλειά του και να πάρει τα έργα από το δημόσιο. Φυσικά όταν έβλεπαν το μέλι μπροστά τους δεν θα έλεγαν όχι και άλλοι κομματικοί εμπλεκόμενοι. Όλοι από κάτι θα άρπαζαν και θα σιωπούσαν. Όλα αυτά τα πλήρωναν οι φορολογούμενοι πολίτες που ζούσαν στο δικό τους κόσμο, παλαβωμένοι κι αυτοί από την επίπλαστη ευμάρεια. Τώρα που ήρθε η ώρα να πληρωθεί ο λογαριασμός , μας φταίει η τρόικα, η Μέρκελ και όλοι οι ξένοι, παραβλέποντας την ανοχή μας στο διεφθαρμένο κομματικό σύστημα.

• Το ανησυχητικό δεν είναι η διαπίστωση ότι το κουαρτέτο , τουλάχιστον των μεγάλων κομμάτων, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των καταστάσεων, αλλά συνεχίζει την ίδια τακτική και πρακτική. Αλληλοκατηγορούνται, αποποιούνται των ευθυνών τους και ασχολούνται με τα ευτελή. Πρέπει αν ξέρουν ότι κανένας πλέον δεν τους πιστεύει. Ακόμη και οι πλέον φανατικοί , αφού τα σκάνδαλα βοούν και η συγκάλυψη από τα κόμματα είναι πασιφανής και πρόδηλη.
• Αλλά πως επαναλαμβάνεται η ιστορία σ’ αυτό τον τόπο. Επανέρχεται παλαιότερο σύνθημα που χρησιμοποιούσαν , μονομερώς μια ομάδα του πληθυσμού. « Ο λαός απαιτεί /κάθαρση οριστική». Α, μπα. Αυτοί την κάθαρση την εκλαμβάνουν σαν καθαριότητα των κομματικών γραφείων από τις Σριλανκέζες καθαρίστριες.
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/12/blog-post_284.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters