Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Παπαδόπουλος και Ορυκτός Πλούτος

Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011 11:39
Σε ομιλία στην βουλή, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι επί Γεωργίου Παπαδόπουλου το 1973 δόθηκε άδεια για έρευνα και εξόρυξη πετρελαίου στις περιοχές της Ευβοίας και της Βορείου Ελλάδος, το βασικό σημείο όμως είναι ότι παρόλο που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Παπαδόπουλο ως μοχλό των Αμερικανών, πήγε να εξορύξει το πετρέλαιο σε Δραχμές και όχι σε Δολάριο! Για όσους δεν γνωρίζουν, το μεγαλύτερο "έγκλημα" κατά των Αμερικανών είναι η εξόρυξη πετρελαίου σε άλλη ισοτιμία εκτός Δολαρίου... γνωστό είναι το τι έπαθε ο Σαντάμ Χουσείν που προσπάθησε να αποκολλήσει το Δολάριο από το πετρέλαιο και να το αντικαταστήσει με το Ευρώ!
Για να δούμε τα στοιχεία λοιπόν:

Δείτε τα ΦΕΚ στα οποία αναφέρεται ο Κυριάκος Βελόπουλος:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το ΦΕΚ 08.05.1973-Α.Φ.98
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το ΦΕΚ 08.05.1973-Α.Φ.99
Στο ΦΕΚ με Αριθμό Φύλου 98 (08.05.1973-Α.Φ.98) βασίζεται στις διατάξεις του άρθρου 5 του νόμου 3948/1959, σύμφωνα με τον οποίο η αναζήτηση η έρευνα και η εκμετάλλευση είναι αποκλειστικό δικαίωμα του Δημοσίου, το οποίο υπό την αιγίδα του θα αναθέσει το έργο σε εταιρείες προς εκμετάλλευση, με άλλα λόγια τα πάντα θα ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και το κέρδος θα το έχει το Ελληνικό Δημόσιο, και όχι όπως το πάνε σήμερα... μέσω δηλαδή του τεχνητά δημιουργημένου χρέους τα κέρδη (οικονομικά και προπάντων γεωπολιτικά) να είναι στην ουσία ιδιοκτησία των ξένων!

κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το ΦΕΚ N.3948/59
Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε ο Παπανδρέου και ο Πάγκαλος για τον ορυκτό πλούτο!


₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters