Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Αυτό που η φυσική είναι επιλεκτική σε σχέση με τα κοινωνικά δρώμενα με ξεπερνάει !!

Χτες προχθές ,παρα προχθές και γενικά αρκετό καιρό τα αεροπλανάκια είχαν μικρές ουριτσες , τις λογικές ουριτσες των καυσαερίων τους !
Σήμερα ξεσκιστηκανε σε όλη την Ελλάδα ...ρε μιλάμε για άντερα όχι αστεία!
Σήμερα όμως έχουμε και πορείες και Μολότοφ ...χμμμ και πάλι χμμμ ρεεεε!
Τη γ@μημενη φυσική είναι αυτή που λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ;
Άλλα όχι , όχι κακόμοιρη μου εσύ δεν γνωρίζεις αλλα γνωρίζουν οι χιλιάδες ανώνυμοι σχολιαστές που είναι όλοι τους πιλότοι , γνωρίζουν οι άγνωστοι ερευνητές των hoax της καθε σελίδας ...που μπορεί διαχειριστής να είναι καμία μαμά που ταυτόχρονα με το παστίτσιο καταργεί και την επόμενη πληροφορία σαν ΗΟΟΟΑΑΑΑΑΧΧ!
Ζούμε σε απίστευτους καιρούς παλικάρι...ποιο απίστευτους καιρούς από το ότι η κοινή λογική σου πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας σε ανώνυμους και σε παστιτσια δεν έχει ξανά ματα γίνει!
Stranger ... Toumpoflo... κανει καλο στην χεστρα!


http://www.katohika.gr/2014/11/epilektiki-fisiki-vasi-koinonikon-dromenon.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters