Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Περού: Η αστυνομία σκότωσε εν ψυχρώ εργάτη που αντιστάθηκε στην έξωση-Δείτε το βίντεο

 
Το περιστατικό κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλεί αποτροπιασμό.
Την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια μια διαδικασίας έξωσης σε πολυκατοικία στην πόλη Cajamarca του Περού, η αστυνομία δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν άοπλο άνδρα ονόματι Fidel Flores Vasquez.
Ο Fidel Flores Vasquez διέμενε στο σπίτι με τα παιδιά του και τα 7 εγγόνια του. Δεν δέχτηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του όταν του το ζήτησε η αστυνομία. Στο video του RT φαίνεται η εν ψυχρώ δολοφονία του από αστυνομικό ο όποιος τον πυροβόλησε από μικρή απόσταση.
Δείτε το βίντεοΠηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2014/11/blog-post_42.html#ixzz3Hqowg7oz
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters