Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Όλα ρυθμίζονται από τα ουράνια σώματα


Όλα ρυθμίζονται από τα ουράνια σώματα. Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια είναι αποτέλεσμα της κίνησης των ουράνιων σωμάτων. Οι διατάξεις, οι κατευθύνσεις και σχήματα που οριοθετούν τον ουρανό, είναι πιο καθοριστικά από ότι νομίζουμε.

 Τα άστρα στο γαλαξία μας επικοινωνούν μεταξύ τους με αόρατες ενεργειακές ίνες που κινούνται σαν ποτάμια ασύλληπτης ενέργειας, προς καθορισμένες κατευθύνσεις. Όταν τα ¨ποτάμια¨ αυτά ενωθούν ή διασταυρωθούν, τότε πολλά ενεργειακά πράγματα συμβαίνουν ακόμη και σε απόσταση χιλιάδων ετών φωτός. 

Με τις ευθυγραμμίσεις, τις καθετοποιήσεις (παράλληλες ή κωνοειδείς), τις γωνιακές αποκλίσεις και τους γεωμετρικούς σχηματισμούς των ουράνιων σωμάτων, ανοίγουν και κλείνουν πύλες, αποκαλύπτονται και καλύπτονται μυστικά, μεταφέρονται συμπαντικές πληροφορίες και μετασχηματίζονται οι ενέργειες σε διαφορετικές συχνότητες. 

Μπορεί το σύμπαν να είναι απέραντο και όλα να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά όλα λειτουργούν όπως ένα καλοκουρδισμένο ρολόι που η παραμικρή κίνηση των γραναζιών του, δημιουργεί μια αλυσιδωτή αέναη κυκλική κίνηση σε όλο το σύστημα του. 

Οι αρχαίοι μύστες-παρατηρητές, ήξεραν τους κανόνες κίνησης των άστρων και έκαναν χρήση των δυνάμεων αυτών προς όφελος όλων. Όλα καθορίζονται από τον ουρανό, το μόνο που μείνει είναι να μάθει ο άνθρωπος να κάνει χρήση αυτών των νομοτελειών και τότε θα ξαναγίνει ο επίγειος & ουράνιος θεός. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να αλλάξει. Πρέπει να πεθάνει ο σιδερένιος σκουριασμένος άνθρωπος και να αναγεννηθεί ο νέος άφθαρτος χρυσός. Ήδη γίνεται αυτό…

Υπάρχει τόση αληθινή γνώση κριμένη γύρω μας και μέσα στην απλότητα της σκέψης μας, που θαρρείς πως ένα πέπλο υπνωτικής ομίχλης μας στερεί (για κάποιο λόγο) την ικανότητα να δούμε την αόρατη μηχανική δομή των πάντων. Όταν όμως τείνει να καθαρίσει αυτή η ομίχλη, αναρωτιέσαι με θαυμασμό...

ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ;

ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ;

Αυτές τις λέξεις θα αναφωνεί ο από-μεινεσμένος άνθρωπος σε λίγο καιρό, όταν καταλάβει τι κρύβεται μέσα του και γύρω του.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters