Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Όλα ρυθμίζονται από τα ουράνια σώματα


Όλα ρυθμίζονται από τα ουράνια σώματα. Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια είναι αποτέλεσμα της κίνησης των ουράνιων σωμάτων. Οι διατάξεις, οι κατευθύνσεις και σχήματα που οριοθετούν τον ουρανό, είναι πιο καθοριστικά από ότι νομίζουμε.

 Τα άστρα στο γαλαξία μας επικοινωνούν μεταξύ τους με αόρατες ενεργειακές ίνες που κινούνται σαν ποτάμια ασύλληπτης ενέργειας, προς καθορισμένες κατευθύνσεις. Όταν τα ¨ποτάμια¨ αυτά ενωθούν ή διασταυρωθούν, τότε πολλά ενεργειακά πράγματα συμβαίνουν ακόμη και σε απόσταση χιλιάδων ετών φωτός. 

Με τις ευθυγραμμίσεις, τις καθετοποιήσεις (παράλληλες ή κωνοειδείς), τις γωνιακές αποκλίσεις και τους γεωμετρικούς σχηματισμούς των ουράνιων σωμάτων, ανοίγουν και κλείνουν πύλες, αποκαλύπτονται και καλύπτονται μυστικά, μεταφέρονται συμπαντικές πληροφορίες και μετασχηματίζονται οι ενέργειες σε διαφορετικές συχνότητες. 

Μπορεί το σύμπαν να είναι απέραντο και όλα να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά όλα λειτουργούν όπως ένα καλοκουρδισμένο ρολόι που η παραμικρή κίνηση των γραναζιών του, δημιουργεί μια αλυσιδωτή αέναη κυκλική κίνηση σε όλο το σύστημα του. 

Οι αρχαίοι μύστες-παρατηρητές, ήξεραν τους κανόνες κίνησης των άστρων και έκαναν χρήση των δυνάμεων αυτών προς όφελος όλων. Όλα καθορίζονται από τον ουρανό, το μόνο που μείνει είναι να μάθει ο άνθρωπος να κάνει χρήση αυτών των νομοτελειών και τότε θα ξαναγίνει ο επίγειος & ουράνιος θεός. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να αλλάξει. Πρέπει να πεθάνει ο σιδερένιος σκουριασμένος άνθρωπος και να αναγεννηθεί ο νέος άφθαρτος χρυσός. Ήδη γίνεται αυτό…

Υπάρχει τόση αληθινή γνώση κριμένη γύρω μας και μέσα στην απλότητα της σκέψης μας, που θαρρείς πως ένα πέπλο υπνωτικής ομίχλης μας στερεί (για κάποιο λόγο) την ικανότητα να δούμε την αόρατη μηχανική δομή των πάντων. Όταν όμως τείνει να καθαρίσει αυτή η ομίχλη, αναρωτιέσαι με θαυμασμό...

ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ;

ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ;

Αυτές τις λέξεις θα αναφωνεί ο από-μεινεσμένος άνθρωπος σε λίγο καιρό, όταν καταλάβει τι κρύβεται μέσα του και γύρω του.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters