Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Άντε να τελειώνουμε…

Επιτέλους οι ανίκανοι να παραδώσουν τα κλειδιά, τις πόρτες και ότι άλλο θέλουν να τελειώνουμε με δαύτους…Σκιάχτηκαν λέει επειδή η τρόικα δεν θα τους έβαζε καλό βαθμό και δεν θα ερχόταν να τους  βαθμολογήσει ξανά!!!

Ο λόγος αυτή τη φορά για τις 100 δόσεις όπου οι δανειστές επιθυμούν να ισχύουν έως 72 δόσεις το πολύ και για λίγους, με εμπράγματες εξασφαλίσεις και εγγυήσεις, αντί για τις 100 δόσεις για το 97% των οφειλετών που χρωστούν έως 15.000 ευρώ!

Κατά τα άλλα έχουμε ανάπτυξη και...
θα χαλαρώσουν οι δανειστές με την πάρτη  μας… Μα που τα πουλάτε αυτά!!! Κύριοι χαρακτηριστική της ανάπτυξης που μας φέρνετε είναι και η τελευταία επείγουσα επιστολή που απέστειλε στη Βουλή ο Κρεμασμένος σχετικά με το θέμα της μη χορήγησης ακριβών φαρμάκων και συσκευών σε υπερηλίκους ασθενείς μετά από οδηγίες άνωθεν… Στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η στέρηση του δικαιώματος στη ζωή αντίκειται όχι μόνο στους Ιπποκρατικούς και θρησκευτικούς νόμους αλλά αποτελεί ευθέως ποινικό αδίκημα για αυτόν που το διαπράττει»!!!
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό έβγαλαν και τον Άδωνη να μας πει ότι “Η άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας θα έρθει μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα….έτσι λειτουργεί η οικονομία, τι να κάνουμε τώρα”.  Η ανάπτυξη που μας έλεγε τις προάλλες ο Πρωθυπουργός ότι θα έφθανε σε κάθε Έλληνα πολίτη που πήγε; Έφυγε;
Τι δεν καταλαβαίνουμε αδέρφια!!!
Μιχαλού από το Ποντίκι
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/11/blog-post_213.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters