Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Οι Κούρδοι της Κομπάνι τίμησαν τους Έλληνες στρατιώτες πεσόντες στην Κύπρο [εικόνες]



Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου τελέστηκε στη Μητρόπολη Γλυφάδας μνημόσυνο για τους πεσόντες Έλληνες στρατιώτες στην Κύπρο των πολεμικών περιόδων 1964, 1967 και 1974.
 
Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και εκδήλωση – ημερίδα στο Δημαρχείο της Γλυφάδας με θέμα «ΚΥΠΡΟΣ, 50 χρόνια εχθροπραξίες, 40 χρόνια κατοχή, 30 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους του Ντενκτάς».
 
Την ημερίδα συντόνισε η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου και την άνοιξε, με χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής η Χριστίνα Σιδέρη και την εισήγηση έκανε ο στρατηγός ε.α. Δημήτριος Αλευρομάγειρος.
 
Αίσθηση και ενθουσιασμό προκάλεσε η παρουσία αντιπροσωπείας των Κούρδων της Ροζάβα (βόρειας Συρίας), του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης – Democratic Union Party, του πολιτικού βραχίονα του YPG.
 
Επικεφαλής της κουρδικής αντιπροσωπείας ήταν ο διοικητής του καντονιού Ροζάβα, στο οποίο ανήκει η μαρτυρική Κομπάνι, Ιμπραήμ Μουσλέμ, ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του κουρδικού έθνους.
f1
f2
f3
f4
f5
f6
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters