Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ντοκουμέντο. Νίκος Ρολάνδης: η Ελλάδα το 2003 αρνήθηκε την ύπαρξη ΑΟΖ από το Καστελλόριζο και πίεσε την Κύπρο

2014-11-05_134803

Ντοκουμέντο. Νίκος Ρολάνδης: η Ελλάδα το 2003 αρνήθηκε την ύπαρξη ΑΟΖ από το Καστελλόριζο και πίεσε την Κύπρο να υποχωρήσει στη διευθέτηση της δικής της ΑΟΖ
Αλήθεια! Ποιοι ενοχλούνται στην Αθήνα από τις συζητήσεις των «ασχέτων» για το κώνο του Καστελόριζου-Στρογγύλης στην ελληνική ΑΟΖ;
Ο πρώην υπουργός της Κύπρου Νίκος Ρολάνδης εξηγεί πώς η μικρή και αδύναμη στρατιωτικά Κύπρος κατάφερε να συμφωνήσει με την Αίγυπτο στη «μέση γραμμή» για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης το 2003.
Την ίδια ώρα, εξηγεί πώς η Ελλάδα πίεσε την Κύπρο να υποχωρήσει μερικά ναυτικά μίλια, ώστε να μην συμπεριλάβει το Καστελλόριζο στην αντίστοιχη μέση γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, διότι η Τουρκία δεν δέχεται την απόδοση ΑΟΖ στα νησιά, και ειδικά στο Καστελλόριζο.
δείτε το βίντεο:

 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/2003.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters