Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Eμβόλια, aids, αφαίρεση ταλέντων,αυτά που δεν θα σας πουν

Η παραγωγή εμβολίων είναι μια υπερπαραγωγή που δεν μπορεί να σταματήσει,οι εγκαταστάσεις είναι σαν ολόκληρες πολιτείες. Για να παραχθούν τεράστιες ποσότητες εμβολίων καλλιεργούν 1000αδες δις μισοπεθαμένους ιούς πάνω σε άρρωστα νεφρά σκύλων και πιθήκων γιατί τα καρκινικά κύτταρα πολλαπλασιάζονται 3 φορές γρηγορότερα και παραπάνω.Τα εμβόλια είναι σχεδόν αχρείαστα γιατί υπάρχουν τα φάρμακα και η υγιεινή. Μαζί με τα εμβόλια παίρνουμε και καρκινικά κύτταρα,τα οποία θα είναι ο μελλοντικός μας καρκίνος, επίσης μειώνουν την δύναμη του νου, του ανοσοποιητικού, την εξυπνάδα και επιδρούν στην προσωπικότητα του ανθρώπου.
Η άριστη ενέργεια στον πόλεμο είναι να υποταχθεί ο εχθρός χωρίς μάχη. Στα σημερινά εμβόλια βάζουν κάποια πρόσθετα δηλητήρια με την δικαιολογία ότι έτσι τα εμβόλια δουλεύουν πιο δυνατά ενάντια στους ιούς.
ΣΤΑΤΙΝΕΣ: Πριν 20 χρόνια η ιατρική προπαγάνδα υπόσχονταν ότι θα εξάλειφαν τις καρδιοπάθειες,αλλά τελικά τις αύξαναν, Η καρδιά χρειάζεται για ενέργεια ένα συνένζυμο Q10 γιατί δεν σταματά πότε να χτυπά οι στατίνες το μειώνουν έτσι αυξάνονται οι καρδιοπάθειες. Επίσης οι στατίνες μειώνουν την χοληστερίνη,ο εγκέφαλος αποτελείτε από 70% νερό αλλά έχει σαν βάση την χοληστερίνη,όταν μειώνεται παθαίνουμε εγκεφαλοπάθειες άνοια αλτχαημερ σε μικρές ηληκίες ακόμα και σε εφήβους. Οι μεμβράνες του εγκεφάλου που τον προστατεύουν χάνουν την δύναμη τους,και έτσι με ένα χτύπημα μπορεί να χαζέψει κάποιος. Όταν η χοληστερίνη είναι κάτω από 170 αποδυναμώνεται ο εγκέφαλος,εάν είναι 200-220 είναι ότι καλύτερο και φυσιολογικό μην ακούτε τους γιατρούς.
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ: Ελαφρύ μέταλλο που προκαλεί άνοια, αδυναμία χαρακτήρα, αλτσχαιμερ.
ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΗ: Χημική ουσία που χρησιμοποιείτε για την διατήρηση πτωμάτων,απολυμαντικό βιοκτόνο και σε παρασκευή κόλας. Προκαλεί προβλήματα στην όραση τύφλωση σε επαφή με τα μάτια η εάν η χρήση της είναι συχνή(συχνή εμβολιασμοί),εγκεφαλικές δυσλειτουργίες και βλάβες, η επιληψία. Διαβρωτικό και ερεθιστικό σε επαφή με το δέρμα ένας από τους λόγους που κοκκινίζει(έγκαυμα) το δέρμα στην περιοχή που γίνεται το εμβόλιο. Επίσης δημιουργεί προβλήματα στον μεταβολισμό,την συμπεριφορά αυξάνει την προδιάθεση για καρκίνο,λήθαργο,σπασμούς ζάλη η ακόμα και κώμα, θα έχετε ακούσει για διάφορους αιφνίδιους θανάτους από εμβόλια.
MSG: Νευροτοξική ουσία που προκαλεί διέγερση των νευρώνων του εγκεφάλου και μετέπειτα ζημιές όπως δυσκολίες στην συγκέντρωση και ενδοκρινολογικές βλάβες δείτε πόσα παιδεία είναι υποανάπτυκτα. Σεξουαλική δυσλειτουργία,μεταλλάξεις στο DNA,τερατογενέσεις.
THIMEROSAL: Ένωση μεθύλ-υδραργύρου προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες συμβάλει να είναι μόνιμες. Είναι τόσο τοξικό που δεν κάνει καν να το ακουμπήσει άνθρωπος. Οποιαδήποτε δόση είναι τοξική,δεν αφήνει τους νευρώνες να αναπτυχθούν και καταστρέφει τους ήδη υπάρχον αναλόγως την δόση, έτσι εξηγείτε και η 5000% αύξηση παιδειών με νοητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες. Η CDC η εταιρία που φτιάχνει εμβόλια για όλο τον πλανήτη παραδέχεται ότι βάζει υδράργυρο από το 1930. Η μεθύλ ένωση ισχυροποιεί την χημική δράση. Δείτε την εικόνα πριν και μετά πως γίνεται εργαστηριακά ο νευρώνας με μια μικροσκοπική ποσότητα υδραργύρου.
Οι γιατροί εγκαταλείπουν την ιατρική τους μόρφωση και αφήνονται στην πλύση εγκεφάλου των φαρμακοβιομηχανιών. Αν δεν είναι έτσι γιατί επιτρέπουν προτρέπουν και επιβάλουν τους εμβολιασμούς που έχουν αυτά τα δηλητήρια; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗ. Ρωτήστε ένα γιατρό που λέει ΝΑΙ στους εμβολιασμούς,τι ακριβώς κάνει ο υδράργυρος και τα εμβόλια στα μικρόγλοια κύτταρα(είδος εγκεφαλικών κυττάρων); H απάντηση θα είναι: τι είναι τα μικρόγλοια; ΔΕΝ είναι ερώτηση παγίδα είναι στοιχειώδη γνώση για γιατρό,o απλώς ερευνητής ξέρει τι είναι. Από την άλλη οι στατιστικολόγοι στο όνομα του κέρδους αλλοιώνουν εσκεμμένα τις στατιστικές, και τρομοκρατούν τον κόσμο για να πάρει χάπια και εμβόλια.
Θα αναρωτηθείτε μα καλά αν ισχύουν όλα αυτά τότε γιατί ο κόσμος δεν έχει γίνει βλαμμένος; Οι γιατροί δηλητηριαστές αποχαύνωσαν τον κόσμο, οι άνθρωποι είναι τόσο χαζοί όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Προσπαθήστε να μιλήσετε σε κάποιον για κάτι έξυπνο και δείτε πόσο πολύ ζορίζεται ,ζητήστε του να κάνετε μαζί μια έρευνα, ανοίξτε θέμα συζήτησης και ζητήστε του να ασκήσει κριτική σκέψη. Μένουν αδιάφοροι,αδαής,απαντούν σαν μικρά παιδιά,δυσκολεύονται πραγματικά να ακολουθήσουν να καταλάβουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις,η συμπεριφορά τους είναι οκνηρική. Αλλά είναι αρκετά έξυπνοι να λειτουργήσουν έναν υπολογιστή,να ασκήσουν κρητική για το πιο κινητό είναι καλύτερο,να παίξουν ένα παιχνίδι να μελετήσουν αθλητική εφημερίδα.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ για τα κλασικά εμβόλια.
Κοκίτης: Για το εμβόλιο του κοκίτη χρησιμοποιούνται ποντίκια. Η κάθε δόση εμβολίου περιέχει 9 έως 11 δισεκατομμύρια νεκρά μικρόβια κοκίτη τεράστιες δόσεις για ένα μωρό. Είναι πολύ βαρύ και επικίνδυνο και άσκοπο εμβόλιο, με σοβαρές παρενέργειες στον εγκέφαλο του παιδιού. Eίναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο καθώς κάνει ζημίες σχεδόν ανεπανόρθωτες στον εγκέφαλο.Κοκίτη πάθαιναν στα πολύ παλιά χρόνια όταν οι συνθήκες καθαριότητας ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ και μεταδίδονταν μέσο του βήχα.Γιατροί είτε επειδή τους τα έμαθαν λάθος είτε είναι του συστήματος τρομάζουν τους γονείς ότι πρέπει να εμβολιαστεί γρήγορα γιατί φέρνουν οι γονείς ευθύνη εάν πεθάνει το παιδί επειδή δεν το εμβολίασαν.Η αλήθεια είναι ότι 1 στα 100 μωρά πεθαίνει και αυτό εάν ζει σε συνθήκες όπως οι τριτοκοσμικοί ΑΛΛΑ ακόμα και να κολλήσει αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά και δεν πεθαίνει το μωρό.
Συγκεκριμένα το εμβόλιο κάνει τα εξής:
Mειώνει την ευφυΐα και προκαλεί διάσπαση προσοχής στο σχολείο,αδυναμία στη μάθηση, μειωμένη ευφυΐα, νευροτοξικότητα(θεραπεύεται με την ομοιοπαθητική ως ένα βαθμό), αυτοάνοσα νοσήματα, ανορεξία, αλλεργίες, εάν θα έβγαινε σε κάτι ταλαντούχο το παιδί και κάνει το εμβόλιο τότε χάνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ το ταλέντο του λόγο της ζημίας που κάνει στον εγκέφαλο σε τόσο πρώιμο στάδιο απλά θα είναι ένα κανονικό παιδί όπως όλα τα άλλα,εάν γίνουν γίνουν και άλλοι τέτοιοι εμβολιασμοί η ζημία γίνεται πολλαπλάσια. Άλλες παρενεργειες που θα εμφανιστούν αργότερα: νευροδερματίτιδες, σπονδυλαρθριτιδα, καρκίνο, σεξουαλική ανικανότητα και επιθυμίας, στειρότητα ή να γίνει παράλυτος(αναρωτηθήκατε γιατί έχουμε τόσες πολλές αναπηρίες;) ή ακόμα και να πεθάνει.
Ανεμοβλογιά:Χρησιμοποιούνται πάλι κύτταρα από ανθρώπινο καρκίνο στον οποίο καλλιεργούν τον ιό Varizella-Zoster-Virus ο οποίος μοιάζει με τον έρπη ζωστήρα.
Μηνιγγίτιδα: HIB MENINGITIS (Hamemophilus influenzae Typ B).Εάν ένα παιδί αρρωστήσει από μηνιγγίτιδα, η θεραπεία με αντιβιοτικά είναι 95% επιτυχής. Όταν κλείσουν τα πέντε τους χρόνια τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν. Το εμβόλιο στην Ευρώπη γίνεται καθαρά για κερδοσκοπικούς λόγους.

Είναι μεγάλη ανάρτηση μα ολοκληρωνει το παλζ... Μας διδάσκουν ότι ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσουμε αυτόν τον εχθρό είναι ο εμβολιασμός ενω εχουμε πολυ σπουδαιο και δυνατο οργανισμο καθως και
φαρμακα και πολλους διαφορετικους ακινδυνους τροπους αντιμετοπισεις. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ της φαρμακοβιομηχανιας,ετσι ξεκινουν οι φαρμακοβιομηχανιες την ιατρικη και επιστημονικη προπαγανδα και οι απατες περι επιδημιων. Μονο η ΗΠΑ βγαζουν 180δις $ τον χρονο μονο απο τις χημειοθεραπειες. Εαν δεν εχεις κατι τοτε πρεπει να αποχτησεις κατι, αλλιως δεν εισαι οφελημως για το ιατρικο συστημα,ακομα και αν ειναι να γινεις αυτιστικος. Η συνεχεια για τα για εμβολια:

Εμβόλιο Παρωτίτιδας : Προκαλείται από τον  RNA-ιό, περίπου οι μισοί από τους προσβληθέντες αρρωσταίνουν. Περίπου το 10% παρουσιάζει εγκεφαλίτιδα και σπανιότερα διαβήτη. Γι’ αυτό παρασκευάζουν το εμβόλιο. Για το εμβόλιο χρησιμοποιούνται ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα (HDC-κύτταρα) και τα οποία πιθανώς εισέρχονται στο αίμα του παιδιού μαζί με τους ζωντανούς ιούς. Ο εμβολιασμός αυτός ξεκίνησε το 1987.Οι παρενέργειες για το εμβόλιο της παρωτίτιδας είναι: εγκεφαλίτιδα, μηνιγγίτης, διαβήτης τύπου Ι αστάθεια στο περπάτημα, πρηξίματα στους όρχεις που μπορεί να οδηγήσουν στην στειρότητα.

Εμβόλιο Ιλαρας :Είναι μεταδοτική ασθένεια με εξάνθημα, η οποία προκαλεί τοξικότητα στα κύτταρα και στα αγγεία. Γυναίκες που εμβολιάστηκαν με αυτό το εμβόλιο δεν μεταφέρουν στο μωρό τους αντισώματα, ενώ μητέρες που έχουν νοσήσει από γνήσια ιλαρά μεταφέρουν αντισώματα. Παλιότερα γονείς και γιατροί θεωρούσαν ότι το παιδί πρέπει να περάσει ιλαρά για να μπορέσει να αναπτυχθεί. Μέχρι να βγει το εμβόλιο ήταν μια αθώα αρρώστια. Μετά τη παρασκευή του
εμβολίου έγινε μια σοβαρή αρρώστια, κυρίως παρουσιάστηκε εγκεφαλίτιδα και κάποια παιδιά πέθαναν, εξ’ αιτίας της εγκεφαλίτιδας. Τα μωρά στην Αμερική από εμβολιασμένες χωρίς αντισώματα μητέρες πέθαναν από ιλαρά. Ο ιός εκτρέφεται στα νεφρά σκύλων. Το εμβόλιο ήταν πάντα ενωμένο με της ιλαράς και ερυθράς και οι παρενέργειες είναι: Θάνατος, αναπηρία (Guillain –barre-σύνδρομο),νευρολογικά προβλήματα,εγκεφαλιτίδα,πόνοι-λοιμώξεις σε αρθρώσεις.

Εμβόλιο Φυματίωσης : Το εμβόλιο της φυματιώσεως BCG (Bazillus Calmette-Guerin) αποτελείται από 180.000 αποδυναμωμένα  μικρόβια τα οποία καλλιεργούνται ή εκτρέφονται σε αγελάδα ή σε βόδι. Σπάνια προκαλεί βλάβες στα οστά.

Εμβόλιο Πολιομυελίτιδας : Γνωστοί είναι τρεις τύποι. Είναι ιός, μοιάζει με γρίπη που περνάει, κατά 90-95%  χωρίς συμπτώματα. Το 5% θα έχει γρίπη που θα οδηγήσει σε μηνιγγίτιδα και θα θεραπευτεί. Ίσως ένα από τα εκατό παιδιά θα παραλύσει σε κάποιο ή κάποια άκρα του σώματος. Από το 1963 η
πολιομυελίτιδα άρχισε να υποχωρεί. Από το 1978 έχουμε αναπηρίες εξ’ αιτίας των εμβολίων, εμβολίοπολιομυελίτιδες. Το 1955 άρχισαν να εκτρέφουν τον ιό στα νεφρά των πιθήκων. Το εμβόλιο δεν περιέχει νεκρούς και ζωντανούς οργανισμούς ως (ένζυμο) άγνωστη-ξένη μορφή πρωτεΐνης προς τον οργανισμό και γι’ αυτό είναι λιγότερο επικίνδυνο. Είναι σταγόνες από το στόμα. Σήμερα οι επιδημίες της νόσου αυτής αφορούν φτωχές, καθυστερημένες πολιτισμικά, υγειονομικά, κοινωνικοοικονομικά κοινωνίες του τρίτου κόσμου.

Εμβόλιο Ερυθράς : Κάποιος που έχει νοσήσει μπορεί να νοσήσει  και δεύτερη φορά από ερυθρά. Η ασθένεια κρατάει 14 έως και 20 μέρες. Πρόκειται για μια ακίνδυνη αρρώστια, για την παρασκευή  του εμβολίου ο ιός εκτρέφεται σε νεφρά κουνελιών. Το εμβόλιο ξεκίνησε για να προστατέψει γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη. Έχουμε πολλές έγκυες που έφεραν μικρά άρρωστα παιδεία από ερυθρά και έζησαν μόνο τρία με τέσσερα χρόνια. Το εμβόλιο αυτό είναι περιττό.

Εμβόλιο Διφθερίτιδας : Πρόκειται για βακτήριο, μπορεί να γίνει  βλάβη στην καρδιά και να παραλύσει το νευρικό σύστημα. Πάντα εμφανίζεται με δύο μορφές επιδημιών, πότε χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας και πότε με πολύ κακές επιδημίες διφθερίτιδας. Οι αίτιες παραμένουν άγνωστες. Για την παρασκευή του εμβολίου αφαιρείται με φορμαλίνη το δηλητήριο από τα βακτήρια, απομονώνονται   και καθαρίζονται μετά ενώνονται  σε ενώσεις αλουμινίου. Το 1883 πέθαναν 75.000 άνθρωποι (τα περισσότερα ήταν παιδιά).Μέχρι το 1920 πέθαιναν κάθε χρόνο 15.000 άνθρωποι. Το 1925 βρέθηκε το εμβόλιο όμως και πάλι οι άνθρωποι πέθαιναν. Ίσως επειδή και πάλι γιατί ερχόντουσταν
επιδημίες, εμβολιαζόντουσαν επί πλέον και ο οργανισμός είχε να αντιμετωπίσει δύο εισβολείς.Από το 1965 και μετά πεθαίνουν κάθε χρόνο 5 έως 15 άνθρωποι από διφθερίτιδα. Το 1990 πέθανε μόνο ένας και το 1992 άλλος ένας.Οι παραπάνω αριθμοί αφορούν επιδημίες στη Γερμανία. Εκεί εμβολιάζονταν για διφθερίτιδα από το 1925 και μετά  πάλι είχαν διφθερίτιδα και θανάτους. Το 1945 πέθαναν 250.000.Συμπαίρενουμε λοιπόν ότι η εξαθλίωση, η πείνα,η μιζέρια έδιναν τροφή στην ευλογιά στη φυματίωση, στο κοκίτη και στη διφθερίτιδα.

Εμβόλιο Τέτανου : Clostridium tetani.Οι βάκιλοι του τετάνου κατοικούν στα έντερα του αλόγου, στις κοπριές, στο χώμα, στα σκουριασμένα μέταλλα στα ξύλα, στα παλιά ρούχα, στη σκόνη της μεγαλούπολης. Για το εμβόλιο αυτό χρησιμοποιούν άλογα. Σε τραύματα που αερίζονται δεν μπορεί να αναπτυχθεί ο τέτανος. Επικίνδυνα  είναι τα κλειστά τραύματα. πχ: αν μπει στο σώμα μας ένα αγκάθι και βγει,διότι αυτό δεν αερίζεται. Το εμβόλιο αυτό δεν προκαλεί βλάβες.

Εμβόλιο Ηπατίτιδας Α : Πρόκειται για ιό, ΗΑ-Virus.Mωρά και νήπια που έχουν μολυνθεί με φυσικό τρόπο (χωρίς εμβολιασμό) γίνονται καλά χωρίς να παρουσιάσουν συμπτώματα. Ενήλικες που αρρωσταίνουν υπολογίζεται ότι οι μισοί θα παρουσιάσουν συμπτώματα. Κάποιος που ξεπερνά τον ίκτερο (χρυσή) έχει ισόβια ανοσία. Η επώαση κρατά εικοσιπέντε μέρες.
   Χάρη στην καθαριότητα, στο καλύτερο βιοτικό επίπεδο, και στις υγειονομικές εγκαταστάσεις η ηπατίτιδα Α έχει υποχωρήσει.   Ο ιός της Νόσου αυτής μεταφέρεται από βρώμικη τουαλέτα ή πετσέτες που σκουπίζουμε τα χέρια μας, μολυσμένο νερό ή φαγητό όπως τα παγάκια ή το
παγωτό., φρούτα και οστρακοειδή. Αποτελεσματικός  τρόπος πρόληψης είναι η καθαριότητα. Από το 1992 επιτρέπεται ο εμβολιασμός σε τρεις δόσεις και θα έχουμε άμυνα για πέντε χρόνια. Το συνιστούν για μωρά που θα είναι σε παιδικούς σταθμούς, σε νηπιαγωγεία επειδή εκεί τα παιδιά λερώνονται. Ο ιός καλλιεργείται σε διάφορα ανθρώπινα κύτταρα από τα οποία μεταφέρεται ο μολυσμένος ορός κατευθείαν σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα από συκώτι, νεφρά ή
πνεύμονες. Το εμβόλιο περιέχει νεκρούς τέτοιους ιούς και είναι γνωστό με το όνομα HAVRIX. Δεν αναφέρθηκαν ποτέ βλάβες από το εμβόλιο αυτό. Όμως όποιος το κάνει παίρνει κάποιο ρίσκο.
   Κάποιος που θέλει να ταξιδέψει σε χώρες στις οποίες υπάρχουν επιδημίες αυτής της ηπατίτιδας Α καλό είναι να εμβολιασθεί, όχι μόνο με αυτό το εμβόλιο, αλλά και με όποιο άλλο εμβόλιο ζητάει η νομοθεσία της χώρας του εξωτερικού που πηγαίνει

Εμβόλιο Ηπατίτιδας Β : Η επώαση κρατάει από 30 έως 240 ημέρες, προκαλείται από τον ιό Hepatitis-B-Virus (HBV).Είναι ενοχλήσεις και ίκτερος. Το εμβόλιο αποτελείται από ιούς που παίρνουν από ανθρώπινο αίμα που έχει τη νόσο και με τεχνητό τρόπο κάνουν να μην είναι δραστικός. Από το 1986 λένε ότι
υπάρχει κι άλλο με τεχνική γονιδίων της  ίδιας ποιότητας. Η ηπατίτιδα Β μπορεί να οδηγήσει σε κύρωση του ήπατος και σε θάνατο. Ο ιός μεταδίδεται πολύ εύκολα με μολυσμένες σύριγγες, με τη σεξουαλική επαφή, με το βελονισμό, με εργαλεία για τατουάζ, με μεταγγίσεις αίματος. Όλες οι μορφές ηπατίτιδας υποχώρησαν το 1973.Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο εμβολιασμός αυτός αφορά τους έφηβους και τους νέους-νέες και το προσωπικό του νοσοκομείου. Πρόκειται για πολύ ακριβό εμβολιασμό, σε 3 δόσεις. Οι λόγοι που μας υποχρεώνουν να το κάνουμε σε νήπια είναι  κερδοσκοπικοί. Τα εμβόλια αυτά εκτρέφονται πάνω σε νεφρά σκύλων. Γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας εκτράφηκε  στα νεφρά των πιθήκων και μας έδωσαν τον ιό <>  ο
οποίος δεν διαφέρει από τον ιό του  AIDS HIV.Το 1992 είχαμε αρρώστους με AIDS μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο αυτό για την ηπατίτιδα Β.Μέχρι το 1983 γίνονταν η Παρασκευή των εμβολίων αυτών με αίμα από Αμερικανούς δωρητές αίματος.

Εμβόλιο Ηπατίτιδας C : Είναι η καινούρια μορφή ηπατίτιδας η <<ηπατίτιδα NANB>>.Δεν ήταν ούτε η Α ούτε η Β.Λέγεται C.Ο κίτρινος χρωματισμός είναι λιγότερο έντονος και οι 25 από τους 100 ασθενείς δεν κιτρινίζουν. Δεν φαίνονται να είναι άρρωστοι. Οι μισοί από αυτούς τους 100 θα νοσήσουν από ηπατίτιδα κάποιοι θα πάθουν κίρρωση του ήπατος περίπου οι 25 θα πεθάνουν. Ο τρόπος της μετάδοσης δεν είναι ξεκάθαρος, ξέρουμε ότι μεταδίδεται με μεταγγίσεις αίματος, αναμένεται και το εμβόλιο.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                           Η ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
ΕΜΒΟΛΙΑ
Εμβόλια το νέο μέσο οριστικής τιθάσευσης της μάζας. Στους τριτοκοσμικούς λαούς χτυπούν με όπλα στους πολιτισμένους χτυπούν το μυαλό.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ένα ζώο μπορείς να το εκπαιδεύσεις να κάνει τα πιο απίστευτα ακροβατικά αλλά ποτέ δεν θα μπορέσεις να το μορφώσεις. Το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα είναι μια γραμμή παραγωγής ανθρώπων με πολύ συγκεκριμένη γνώση τρόπο σκέψης και συρρικνωμένο ερευνητικό πνεύμα. Το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα μόνο εκπαιδεύει δεν μορφώνει δεν δίνει μορφή στο χαρακτήρα δεν κάνουν διαλογισμό,φιλοσοφία δεν προωθούν την κριτική και ελεύθερη σκέψη όπως στα αρχαία χρόνια.Υπάρχει μόνο το κυνήγι του καλού βαθμού,αυτός είναι ο έπαινος και όχι ξ πρόοδος του πνεύματος,αλλιώς πως θα ζήσεις;τι θα κάνεις όταν μεγαλώσεις; Ακόμα και στα πανεπιστήμια φιλοσοφικής μηρυκάζουν τους φιλόσοφους και παπαγαλίζουν δεν φιλοσοφούν.

Αν ρωτήσετε μικρά παιδιά τι θα ήθελαν να γίνουν όταν μεγαλώσουν θα πούν: Γιατρός για να τους κάνω όλους καλά, αστυνόμος για να βάζω τους κακούς μέσα, επιστήμονας για να εξελίξω τον κόσμο,θα ακούσετε για όνειρα,και υψηλά ιδεώδη που όσοι τα είχαν έγραψαν ιστορία. Όταν όμως τελειώσουν την εκπαίδευση οι περισσότεροι έχουν σαν κύριο η και μοναδικό στόχο μια καλή θέση η ένα καλό μισθό και μια καλή ζωή και όταν την αποκτήσουν προσκολλούν σε αυτή.Δεν βγαίνουν μεγάλα πνεύματα,και ελεύθεροι άνθρωποι με μεγάλα όνειρα και αν τα έχουν ακόμα, οι περισσότεροι θα τα πούλαγαν. Σχεδόν όλοι οι σπουδαίοι επιστήμονες και άνθρωποι δεν ήταν πλούσιοι σε υλικά αγαθά, μα πλούσιοι στο πνεύμα και στα όνειρα γιατί δεν ήταν πρόθυμοι να τα πουλήσουν,είχαν η δεν είχαν εκπαιδευτεί όλοι τους είχαν ένα κοινό παρανομαστή, ήταν μορφωμένοι είχαν μορφή.
                       Ο άνθρωπος διαμορφώνεται και μεγαλώνει με μοναδικό στόχο την απόκτηση υλικών αγαθών, χωρίς να του δίνεται η δυνατότητα να καλλιεργήσει αρετές και αξίες για να μπορέσει να ονειρευτεί μεγάλα ιδανικά και πνευματικά Ιδεώδη." Από τέτοιους ανθρώπους τι σπουδαίο μπορείς να περιμένεις να προσφέρουν στην ανθρωπότητα; 
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

ΤΡΟΦΗ
Ο εγκέφαλος μπορεί να αποτελεί το 1-2% του βάρους μας αλλά καταναλώνει το 20% της ενέργειας μας, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ζάχαρα και υδατάνθρακα. Oι γιατροί λένε ΝΑΙ στην ζάχαρη ειδικά στις μικρές ηλικίες για να αναπτυχθεί ο εγκέφαλος. Η ζάχαρη ναι μεν μπορεί να δίνει ενέργεια στoν εγκέφαλο σαν καύσιμη ύλη αλλά τον μπλοκάρει τον σέρνει τον υπολειτουργεί και επειδή δρα σαν την κοκαίνη στο κομμάτι της απόλαυσης o άνθρωπος δυσκολεύεται να την σταματήσει. Όταν όμως ένα παιδί αναπτύσεται και τρώει νεκρές τροφές-fast food,πατατάκια,αναψυκτικά,πολλά γλυκά,τηγανητές τροφές,τι μπορούν να προσφέρουν όλα αυτά σε έναν εγκέφαλο; Φυσικές τροφές που θα τον έτρεφαν και θα τον είχα αναπτύξει  δεν καταναλώθηκαν ώστε να εμποδίσουν την ζημία και ατροφία που προκαλούν τα εμβόλια.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΡΟΦΗ ΕΜΒΟΛΙΑ: Ειναι η τριάδα που συμβάλει καθοριστικά στο να μην αναπτυχθεί κάποιο ηγετικό, επαναστατικό, ελεύθερο, πρωτοπόρο η τέλος πάντων κάποιο μυαλό που θα πηγαίνει κόντρα στην ''υπνωτισμένη μάζα'' πνευματικώς σε θεωρία και πράξη. Κάποιοι θα πουν μα υπάρχουν 10αδες είδη από τεχνολογίες υποταγής συνείδησης τι ελπίδα έχουμε;,ναι υπάρχουν αλλά το υποσυνείδητο ξαναπρογραμματίζεται εύκολα, η κρίση διορθώνεται με την προσευχή τον διαλογισμό και φυσικά την κριτική σκέψη που πρέπει να καλλιεργηθεί ! Αλλά αν έχεις έναν εγκέφαλο ''ατροφικό'' ή ''υπολειτουργικό'' τι πράξεις θα μπορεί να κάνει το συνειδητό; όταν είναι μέσα σε ένα ευνουχισμένο μυαλό;
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Γράψτε το παιδί σας  οπωσδήποτε σε μια τέχνη και μια άθληση θα διδαχθεί πράγματα αξίες και ευαισθησίες που μόνο εκεί θα τα διδαχθεί. Η εξάσκηση πάνω σε μια τέχνη θα αναγκάσει τον εγκέφαλο να δυναμώσει έστω σε κάποια πράγματα και ίσως του εξασφαλίσει και ένα πολλά υποσχόμενο μισθό στο μέλλον.Και πολλές φορές αποτελούν διέξοδοι για τα παιδιά έτσι ωστε να μην καταλήξουν σε καταχρήσεις. Να διαβάζεται παραμύθια του Αισώπου και άλλα σοφά και ύστερα να βάζεται ερωτήσεις την άλλη μέρα στο παιδί σας σαν να είναι ένας ώριμος άνθρωπος,χωρίς να είστε ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ έτσι βοηθάτε το παιδί να έχει κριτική σκέψη,να αναρωτιέται,να ψάχνεται γιατί και πως. Όπως έκαναν στα σχολεία στην αρχαία Ελλάδα,και να είστε σίγουροι πως με τον καιρό το παιδί σας θα αρχίζει να σας ζορίζει και στο μέλλον να κάνετε σπουδαίες συζητήσεις. Το μυαλό αναγκάζεται να αναπτυχθεί έτσι. Όταν βλέπει τηλεόραση το μυαλό λειτουργεί λιγότερο ακόμα και από όταν κοιμόμαστε. Για μικρούς και μεγάλους αγοράστε αυτό το σπουδαίο βιβλίο http://www.ianos.gr/aiksiste-ti-noimosini-sas-simera.html και γενικώς ψαχτεί τε στο ιντερνετ στο amazon.com στο scribd.com για άλλα παρόμοια πρακτικά βιβλία, σχετικά με το νου το μυαλό,τις δυνάμεις μας,χτίστε χαρακτήρα στο παιδί σας κτλ Έτσι η συνείδηση γίνεται πιο σοφή πιάνει πράγματα που άλλοι δεν πιάνουν γίνονται πιο πλούσιοι άνθρωποι, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΥΡΕΥΝΗΣΕΤΕ.


EMBOΛΙΑ: Μην ξανακάνετε είναι πολύ απλό!μη λογομαχείτε με στενόμυαλους αν δεν θέλουν να μάθουν,ΟΚ Δεν θα τρώγατε τυρί με υδράργυρο τότε γιατί να το κάνετε εμβόλιο; Όσοι επιμένουν αγοράστε ένα εμβόλιο και πηγαίνετε το σε μερικά χημεία που εμπιστεύεστε και δείτε τα αποτελέσματα. Στην Ελλάδα και μάλλον σε όλο το πλανήτη δεν υπάρχει συνταγματικός νόμος που να απαγορεύει το παιδί να πάει στο σχολείο αν δεν έχει κάνει όλα τα εμβόλια,το λέω γιατί πολλά σχολεία έχουν εντολή... το παιδί να μην το δέχονται. Κινηθείτε νομικά ή γράψτε το παιδί σε άλλο σχολείο η στην χειρότερη μετακομήστε.


ΤΡΟΦΗ: Πρώτο μέλημα είναι να φύγουν από μέσα μας τα βαρέα μέταλλα,και συνήθως δεν μπορεί ο οργανισμός να τα αποβάλει και έτσι μένουν μέσα μας και συνεχίζουν να μας καταστρέφουν. Πρέπει να αποβληθούν οπωσδήποτε. Γράφω με την σειρά τι είναι το πιο δυνατό αποτοξινωτικό για τα βαρεά μέταλλα 1)ΖΕΟΛΙΘΟΣ, 2)ΟZONOΘΕΡΑΠΕΙΑ-Προμηθευτείτε μια καλή συσκευή 3)ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ 4)ΚΟΡΙΑΝΔΡΟΣ και ΧΛΩΡΕΛΛΑ 5)ΛΕΜΟΝΙ και ΣΚΟΡΔΟ 6)λασπόλουτρα,άργιλος και μπεντονίτης,τέλος είναι και η ομοιοπαθητική,ψαχτείτε στο google για να μάθετε περισσότερα για όλα αυτά. Να τρώτε πολλά φρούτα λαχανικά μέλι και σιτηρά ολικής αλέσεως αυτος πρεπει να ειναι ο υδατάνθρακας.για εσάς,μακρυά από τηγανητά και οποιοδίποτε βιομηχανικό τρόφημο. Καθημερινός το σώμα μας δέχεται χημικούς βομβαρδισμούς,για αυτό καλό είναι να νηστεύουμε ώστε ο οργανισμός αντί να δουλεύει για την χώνεψη να δουλεύει για την αποτοξίνωση.
Τέλος οι πηγές μου για όλα όσα είπα:
*Dr Gerhard Buchwald:έχει γράψει και βιβλίο το οποίο όταν κυκλοφόρησε έκανε πολλά κράτοι να ακυρώσουν τους εμβολιασμούς,με αποτέλεσμα να διωχθεί από την ιατρική κοινότητα.
*Ντοκιμαντερ IN LIES WE TRUST
*Διαφορα βιντεάκια του Dr Russel Blaylock στο youtube ένας από τους πιο σπουδαίους και επιτυχημένους νευροχειρούργους στον κόσμο, το site του www.blaylockreport.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                     EMBOΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙDS
Το 1956 ο SABIN o ισραηλινός ερευνητής ανακάλυψε ότι οι πίθηκοι στην ίδια περιοχή μολύνουν τη περιοχή με έναν ιό που περιέχει σαραντα ιούς.
Ονομάστικε SV40 (latinika: simian= πίθηκος , Virus= ιός).Όσα ζώα εμβολιάσθηκαν με τον ιό –SV40- παρουσίασαν καρκίνο. Από τότε ο –SV40- ανήκει στους καρκινογόνουςιούς. Το 1958 εμβολιάσαν στο σημερινό Κινσάσα/Ζαίρ 75,000 παιδία με αυτό το εμβόλιο, και 240,000 ενήλικες. Από το 1962 το εμβόλιο του SABIN το οποίο περιέχει ζωντανούς ιούς άρχισε να χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια άνθρωπους, πρώτα στην Αμερική. Το 1980 στην Αμερική παρουσιάσθηκε η
νόσος των ομοφυλόφιλων, δηλαδή το ΑΙDS. Το1983 απομώνοσαν στο Παρίσι τον ιό του AIDS. Το 1985 βρήκαν τον ιό ΗΙV-ιό (Ηumman Immunodeficieny Virus) σε κατοίκους του ανατολικού Ζαιρ. Το 1991 βρέθηκε ένας νέος ιός ο Simian Immunodeficieny Viruw (SIV) και διαπιστώθηκε οτι είναι ταυτόσημος με το ιό του AIDS HIV-II που βρέθηκε στην δυτική Αφρική.Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το AIDS ξεκίνησε με τα εμβόλια.Γιατί το AIDS είναι ίδιο με τον ιο
που περιέχει άλλους 40 μαζί τον οποίο είχαν οι πίθηκοι και οι επιστήμονες τον χρησιμοποιούσαν στα πειραματικά τους εμβόλια.
Το AIDS αντιμετωπίζεται σήμερα οριστικά με το Cordyceps sinesis.Το 2004 έγινε μια μελέτη σε 3.000 ασθενείς με AIDS στην Γκάνα μετά από 6 μήνες καθημερινής χρήσης παρατηρήθηκε μηδενική παρουσία του ιού HIV στο αίμα.Kάποιες επιπλέον πληροφορίες για την δράση του cordyceps ενάντια στο AIDS
:ΠΗΓΕΣ
-Healing Mushrooms GEORGES M. HALPERN ,MD,PHD
-Recent Achievements of Ancient Medicine by Prof. Dr. Arkadijus Gamperis, Medical Doctor and Professor of Oriental Medicine, Vilnius, Lithuania
-http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=cordyceps%20sinensis%20aids
*Επίσης υπάρχει μια εφεύρεση που θεραπεύει το aids http://www.google.com/patents/US5676977
Και τέλος σχετικά με το aids μην πέρνετε φάρμακα για το aids αυτά σας αρρωσταίνουν και να έχεται μια καλή ζωή, για αυτό που λέω δεν έχω πηγές. έχουν διαγραφεί όλες και αυτός που ο γιατρός που το εξηγούσε το πως δολοφονήθηκε την επόμενη μέρα. Kαι τέλος μια διαφορετική ενημέρωση σχετικά με το aids http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/2013/07/aids.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εμβόλιο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας,δεν χρειάζεται να το κάνουν τα κορίτσια που έχουν περίοδο και δεν πάρα πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Η περίοδος αποβάλει τα καρκινικά κύτταρα. Αυτό ήταν το πόρισμα μίας σπουδαίας βιολόγου,που ήταν ενάντια σε αυτούς του εμβολιασμούς που αποδείκνυε αυτά που έλεγε, δυστυχώς χάθηκε κάθε της ίχνος αυτής και της δουλείας της.

ΤΕΛΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters