Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

28/10/2898 Ω:21.00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ. ΣΤΟ sorrasfm

1654296_409995352482960_2326797716269281742_n 
 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 28/10/2898 ΣΤΙΣ 21:00 ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝwww.sorrasfm.gr
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ »ΟΡΚΟΥ»
ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΟΡΚΟΥ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΚΩΝ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
www.sorrasfm.com
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΡαΔιόνιος
……………………………………….
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Όρκος της εξοχ. του Προέδρου της Δημοκρατίας μας (άρθρο 33 παρ 2 Συντάγματος):
“……..Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού…………”
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
________________________________
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Άρθρον 14
Ο τύπος του όρκου έχει ούτω:
«……Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα και τον Συνταγματικόν Πρόεδρο των Ελλήνων, υπακοήν εις το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και να διαχειρίζωμαι τιμίως και ευσυνειδήτως την ανατεθείσαν μοι δημοσίαν υπηρεσίαν……».
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ????????????????????????????
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
________________________________
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
Aρθρο 59 του Συντάγματος .
1. Οι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο:
«………..Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου…….».
ΦΤΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
___________________________________
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ
Ο Όρκος των Δικηγόρων μας:
«……….Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου…………..»
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ?????????????????????????????????????????????????
____________________________________
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Ο Όρκος των Στρατιωτικών μας :όρκος-στρατιωτικού
«…………Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα. Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους κράτους. Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου. Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των. Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπωμηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών. Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους. Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης………………..»
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΧΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???????  ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?????????  ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
_____________________________________
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΥΠΙΟΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ !!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ????????????????
(Oιονεί) Όρκος Δημοσιογράφων ο Κώδικας Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας
Όσο δε γιά τους Δημοσιογράφος και αυτοί δεσμεύονται κατά την άσκηση του Λειτουργήματός τους ουσιαστικά να Υπερασπίζουν το Κράτος Δικαίου αφού εκτός των άλλων δεσμεύονται: Να σέβονται την Αλήθεια, το δικαίωμα του κάθε πολίτη για αντικειμενική, ολοκληρωμένη και έγκυρη πληροφόρηση, να σέβονται και να προάγουν τη Δημοκρατία και τις όλες Πανανθρώπινες Αξίες, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τις βασικές ελευθερίες όλων, να επιδεικνύουν ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και διακριτικοί στην παρουσίαση θεμάτων όπως
Θεμάτων-εικόνων Βίας,
Θεμάτων-εικόνων εγκλημάτων,
Σεξουαλικών θεμάτων-παραπτωμάτων,
Ανθρώπινου Πόνου,
καθώς και πληροφοριών ή εικόνων που τυχόν είναι επιβλαβείς ή τυχόν μπορούν να προκαλέσουν πανικό ή τυχόν φρίκη ή τυχόν αποτροπιασμό, κυρίως στα παιδιά .
ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΚΟ ?????????? ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
____________________________________
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Όρκος των Δημοσίων Υπαλλήλων μας (δηλαδή των Υπαλλήλων που έχουν Εργοδότη τον Ελληνικό Λαό) :
Κώδικας Δημοσίων Υπαλλήλων . Διορισμός :
Αρθρο 18
Κατάρτιση υπαλληλικής σχέσης
1. Η υπαλληλική σχέση καταρτίζεται με το διορισμό και την αποδοχή του. 2. Η αποδοχή δηλώνεται με την ορκωμοσία.
Αρθρο 19
Ορκωμοσία – Ανάληψη υπηρεσίας
1. Ο όρκος δίνεται ενώπιον του οργάνου που έχει εκδώσει την πράξη διορισμού ή του οργάνου που ορίζεται στο έγγραφο της κοινοποίησης. Ο όρκος έχει ως εξής:
«………Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου………..»
Ο όρκος των αλλοδαπών έχει ως εξής: «…….Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Ελλάδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους της και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου…………..»
Όσοι δηλώνουν ότι δεν πρεσβεύουν καμιά θρησκεία ή πρεσβεύουν θρησκεία που δεν επιτρέπει τον όρκο, παρέχουν, αντί όρκου, την ακόλουθη διαβεβαίωση: «………Δηλώνω, επικαλούμενος την τιμή και τη συνείδηση μου, ότι θα φυλάττω πίστη στην Ελλάδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και ότι θα εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντα μου……….»
2. Η ορκωμοσία βεβαιώνεται με πρωτόκολλο, που χρονολογείται και υπογράφεται από τον ορκιζόμενο και το όργανο ενώπιον του οποίου ορκίζεται. Η ανάληψη καθηκόντων πιστοποιείται με έκθεση, που υπογράφεται από τον προϊστάμενο της οικείας υπηρεσίας και τον υπάλληλο. Η έκθεση φέρει αριθμό π ρωτοκόλλου της χρονολογίας ανάληψης καθηκόντων.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ@@@@@Ο ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
___________________________________
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ
Ο Όρκος των Αστυνομικών:
(Φ.Ε.Κ. Α-224/ 6.10.1989)
Άρθρο 1.
1. Οι αστυνομικοί ορκίζονται όταν:
α) Κατατάσσονται στην Ελληνική Αστυνομία.
β) Αποφοιτούν από τη Σχολή Αξιωματικών ή τη Σχολή Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, ως Υπαστυνόμοι Β’.
γ) Προάγονται στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β’, βάσει ειδικών διατάξεων.
2. Οι υπόχρεοι δίδουν επί του Ιερού Ευαγγελίου τον ακόλουθο όρκο:
«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Να υπερασπίζω με πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος μου τις σημαίες. Να υπακούω στους ανωτέρους μου και να εκτελώ πρόθυμα τις διαταγές τους. Να εκπληρώ ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου και να διάγω γενικά ως πιστός και φιλότιμος αστυνομικός».
3. Ο όρκος είναι η επίσημη υπόσχεση που δίδει ο ορκιζόμενος ενώπιον των Εθνικών και θρησκευτικών Συμβόλων, ότι θα τηρεί πιστά όσα περιλαμβάνονται σ” αυτόν.
4. Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν εκ του όρκου αναλαμβάνονται αυτόματα, χωρίς νέα ορκωμοσία, απ” όσους ανακαλούνται στην ενέργεια από την εφεδρεία.
5. Η ορκωμοσία των αποφοιτούντων από τη Σχολή Αξιωματικών και τη Σχολή Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, ως Υπαστυνόμων Β’, τελείται πάντοτε προ της Σημαίας του Σώματος ενώπιον θρησκευτικού λειτουργού, σε επίσημη τελετή, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σχολής.
6. Η ορκωμοσία των κατατασσόμενων στο Σώμα γίνεται την ημέρα της κατάταξης τους, στην Αστυνομική Διεύθυνση ή Διεύθυνση Αστυνομίας, σε Υπηρεσίες των οποίων οι υποψήφιοι είχαν υποβάλλει τα δικαιολογητικά, ενώπιον θρησκευτικού λειτουργού και επί παρουσία του Διευθυντή της Υπηρεσίας ή του Αναπληρωτή του και δύο βαθμοφόρων του Σώματος.ορκος αστυνομικών
7. Στις μεμονωμένες περιπτώσεις προαγωγής στο βαθμό του Υπαστυνόμου Β’, η ορκωμοσία γίνεται στις Αστυνομικές Διευθύνσεις ή στις Διευθύνσεις Αστυνομίας ή στις εξομοιούμενες μ” αυτές Υπηρεσίες ή στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ανάλογα με το που υπηρετεί ο προαγόμενος, ενώπιον. θρησκευτικού λειτουργού και επί παρουσία των αναφερομένων στην προηγούμενη παράγραφο βαθμοφόρων.
8. Για την ορκωμοσία συντάσσεται πρακτικό, που υπογράφεται στις μεν περιπτώσεις της παραγράφου 5 από το Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών, τον ιερέα, και δύο παριστάμενους στην ορκωμοσία Αξιωματικούς της Σχολής, στις δε περιπτώσεις των παραγράφων 6 και 7 από το Διευθυντή της Υπηρεσίας, τον ιερέα, τους παριστάμε-νους στην ορκωμοσία βαθμοφόρους και τον ορκισθέντα. Αντίγραφο του πρακτικού υποβάλλεται στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
9. Η πράξη της ορκωμοσίας καταχωρείται στα ατομικά βιβλιάρια των αστυνομικών.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΧΑΘΗΚΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΟΡΚΩΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
__________________________________
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επί τέλους ο Όρκος της Εκάστοτε Κυβέρνησής μας:
«………..Ορκίζομαι πίστη στην πατρίδα και την δημοκρατία, να υπακούω τον Πρόεδρο και τους νόμους των βουλευτών και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου…………..»
ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

http://alfeiospotamos.gr/?p=10223

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters