Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Γερμανία: Απαγόρευσαν σε πολιτικό την κριτική στους τραπεζίτες Ρότσιλντ γιατί θεωρείται...αντισημιτισμός!

Βερολίνο: Οι Εβραίοι Σοσιαλδημοκράτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα την Πέμπτη εναντίον μιας σοσιαλδημοκράτισσας πολιτικού που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο facebook ένα  «βάναυσο, αντισημιτικό, συνωμοσιολογικό βίντεο σχετικά με την...οικογένεια τραπεζιτών Rothschild», σημειώνει η Jerusalem Post!!

Το βίντεο που ανήρτησε η Σοσιαλδημοκράτισα Γερμανίδα Wolfe έχει τίτλο «The Power of the Rothschilds» και όπως λέει η Jerusalem Post ισχυρίζεται ότι η οικογένεια Ρότσιλντ κυριαρχεί στο χρηματιστικό κεφάλαιο του Λονδίνου και ελέγχει τα ΜΜΕ. Επίσης ο αφηγητής του βίντεο λέει ότι οι Ρότσιλντς είναι υπεύθυνοι για «μαζικές δολοφονίες εκατομμυρίων».

Οι Εβραίοι του γερμναικού κόμματος SPD που ξεσηκώθηκαν λένε ότι τέτοια βίντεο προωθούν στερεότυπα εναντίον των Εβραίων γιατί λένε ότι οι Εβραίοι ελέγχουν την πολιτική και την οικονομία!

Με άλλα λόγια δεν γουστάρουν να κάνει κανείς κριτική στους Εβραίους! Μέσα στη Γερμανία!

Πολύ καλά ακούσατε! Οι Εβραίοι Σοσιαλδημοκράτες στην Γερμανία έχουν καταφέρει να θεωρείται αντισημιτισμός η κριτική στην εβραϊκή οικογένεια Ρότσιλντ που είναι η μεγαλύτερη οικογένεια τραπεζιτών στο κόσμο!

Μα αν δεν κάνουμε κριτική στους Ρότσιλντ επειδή είναι αντισημιτικό σε ποιους θα κάνουμε;

Αυτός είναι φαίνεται ο λόγος για τον οποίο κανένα αριστερό site δεν τολμά να κάνει κριτική στους αυτοκράτορες των τραπεζών Ρότσιλντ. Μήπως και τους χαρακτηρίσουν αντισημίτες!

Απαγορεύεται με δημοκρατικές διαδικασίες λοιπόν, η κριτική στο Ρότσιλντ και στους υπόλοιπους Εβραίους τραπεζίτες που πηδάνε την ανθρωπότητα συστηματικά μέσω του τοκογλυφικού συστήματος που μας έχουν επιβάλλει!


Μα ρε σύντροφοι της αριστεράς και του σοσιαλισμού πως στο διάολο θα απελευθερωθεί η ανθρωπότητα απ’ το κεφάλαιο αν δεν κάνουμε κριτική στους μεγαλύτερους κεφαλαιούχους;

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters