Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Σε πλήρη εξέλιξη στο Αιγαίο ο «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» …Ενώ οι Τούρκοι λύσσαξαν!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η Διακλαδική Άσκηση στο Αιγαίο με τις πολεμικές Μονάδες του Στόλου να είναι σε πλήρη Πολεμική διάταξη στα νερά του Αρχιπελάγους!

Σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Στόλου, Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ, παρακολούθησε επιχειρησιακές δραστηριότητες ναυτικών μονάδων, στο πλαίσιο της ασκήσεως ‘’ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014’’.

Ειδικότερα, ο Αρχηγός ΓΕΝ επέβη στο Αρματαγωγό (Α/Γ) ΡΟΔΟΣ, στις κανονιοφόρους (Κ/Φ) ΚΑΣΟΣ και ΜΑΧΗΤΗΣ, στο πλοίο φάρων (ΠΦΑ) ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ και στην πυραυλάκατο (ΤΠΚ) ΜΠΛΕΣΣΑΣ, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε εγκαταστάσεις του Ναυτικού Σταθμού Σκύρου (ΝΑΣΣΚΥ)...Ενώ η νύχτα προβλέπεται μακρινή !

Ενώ την ίδια ώρα είχαμε πληθώρα παραβιάσεων από τα Τουρκικά Κατασκοπευτικά CN-235 που κυριολεκτικά λύσσαξαν ψάχνοντας το Αιγαίο και προέβησαν σε 30 Παραβιάσεις !

Εκτός των δύο Καταγραφικών αεροσκαφών είχαμε και την πτήση μαχητικών Ελικοπτέρων χωρίς όμως να προβούν σε Παραβιάσεις …

Οι Τούρκοι ψάχνουν να βρούνε λυσσασμένα και να καταγράψουν τις συχνότητες των Ελληνικών εποχούμενων» EXOSET» του Πολεμικού Ναυτικού που εδρεύουν σε νησιά του Αιγαίου και μετακινούνται συνεχώς!

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 2
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : -
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 28
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ KAI ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_344.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters