Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

«Η χειροβομβίδα της ΠΓΔΜ θα σκάσει πολύ σύντομα»

«Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για τον συμβιβασμό που ετοιμάζουν για την ονομασία της ΠΓΔΜ. Και ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς. Γιατί αλλιώς η χειροβομβίδα των Σκοπίων θα σκάσει πολύ σύντομα».
Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλες χτες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και την απερίγραπτη ομιλία του κ. Βενιζέλου στη Γ.Σ. του ΟΗΕ.

«Περίμενα από τον κ. Σαμαρά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλία στη Χαλκιδική να κάνει έστω και μία μικρή αναφορά στους αγώνες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Ούτε καν το δάκρυ του εθνάρχη δεν θυμήθηκαν να συμπεριλάβουν στο επετειακό βίντεο», σημείωσε ο πρόεδρος του «Πατρίδα».

«Σήμερα, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δηλώνει από το βήμα του ΟΗΕ ότι η Ελλάδα έχει ήδη δεχτεί και προτείνει μία αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από το όνομα «Μακεδονία».
Την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί επανειλημμένα τον όρο «Ελληνική Μακεδονία», όταν αναφέρεται στην μακεδονική γη, αφήνοντας ορθάνοιχτο το παράθυρο για την ύπαρξη ενδεχομένως και άλλης Μακεδονίας», σημειώνει, προσθέτοντας ότι όλα δείχνουν ότι «οδηγούμαστε σε εθνική ήττα με ανυπολόγιστες διαστάσεις. Είναι η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Πολύ φοβάμαι ότι η χειροβομβίδα των Σκοπίων θα σκάσει πολύ σύντομα, με συνέπειες τραγικές για τον Ελληνισμό».

Ν. Οικονόμου
Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»

http://kostasxan.blogspot.gr/2014/10/blog-post_10.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters