Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

«Η χειροβομβίδα της ΠΓΔΜ θα σκάσει πολύ σύντομα»

«Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για τον συμβιβασμό που ετοιμάζουν για την ονομασία της ΠΓΔΜ. Και ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς. Γιατί αλλιώς η χειροβομβίδα των Σκοπίων θα σκάσει πολύ σύντομα».
Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλες χτες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και την απερίγραπτη ομιλία του κ. Βενιζέλου στη Γ.Σ. του ΟΗΕ.

«Περίμενα από τον κ. Σαμαρά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλία στη Χαλκιδική να κάνει έστω και μία μικρή αναφορά στους αγώνες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Ούτε καν το δάκρυ του εθνάρχη δεν θυμήθηκαν να συμπεριλάβουν στο επετειακό βίντεο», σημείωσε ο πρόεδρος του «Πατρίδα».

«Σήμερα, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δηλώνει από το βήμα του ΟΗΕ ότι η Ελλάδα έχει ήδη δεχτεί και προτείνει μία αμοιβαία αποδεκτή σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από το όνομα «Μακεδονία».
Την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς χρησιμοποιεί επανειλημμένα τον όρο «Ελληνική Μακεδονία», όταν αναφέρεται στην μακεδονική γη, αφήνοντας ορθάνοιχτο το παράθυρο για την ύπαρξη ενδεχομένως και άλλης Μακεδονίας», σημειώνει, προσθέτοντας ότι όλα δείχνουν ότι «οδηγούμαστε σε εθνική ήττα με ανυπολόγιστες διαστάσεις. Είναι η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Πολύ φοβάμαι ότι η χειροβομβίδα των Σκοπίων θα σκάσει πολύ σύντομα, με συνέπειες τραγικές για τον Ελληνισμό».

Ν. Οικονόμου
Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»

http://kostasxan.blogspot.gr/2014/10/blog-post_10.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters