Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Κλίμα έντασης πέριξ του Καστελόριζου από τον τουρκικό στόλο

AOZ GZ[2]
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγω για επικείμενη ανακήρυξη κοινής ΑΟΖ ( Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου)

Οι τούρκοι ενεργούν βάση σχεδίου, όπως σημειώνουμε στο  Pentapostagma.gr, έχοντας ως προφανή λόγω την δημιουργία έντασης, πιθαν΄ν για να εξάγουν δικά τους προβλήματα .  Από χθες το πρωί αποστέλλουν συνεχώς  πολεμικά πλοία στην περιοχή του Καστελόριζου, σχεδόν δίπλα από την περιοχή της ελληνικής άσκησης έρευνας-διάσωσης.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι επίκειται την 10 Νοεμβρίου, η ανακήρυξη  κοινής ΑΟΖ,  Ελλάδας, Ισραήλ και Αιγύπτου, και αυτήν την στιγμή οι τούρκοι προσπαθούν να την μπλοκάρουν πάση θυσία. Η πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη , αλλά αποτελεί ένα από πολλά σενάρια που διακινούνται τελευταία από διάφορες πηγές. Η συγκεκριμένα πληροφορία ακούστηκε σε δελτίο ειδήσεων  του τηλεοπτικού σταθμού Extra Chanel  .
Το πραγματικό αίνιγμα όμως στην όλη τουρκική πολεμική κινητοποίηση,  είναι η «δυσαναλογία» του αριθμού των τουρκικών μονάδων  επιφανείας, «που βγάζει μάτια», ότι δεν ανταποκρίνεται στο είδος της άσκηση , αλλά μας προτρέπει να σκεφτούμε  κάτι πιο «μεγάλο».
Όλη την ημέρα, αριθμός τουρκικών  σκαφών επιφανείας 2 φρεγάτες O.H.Perry, 1 φρεγάτα ΜΕΚΟ-200ΤΝ και 1 κορβέτα,   αλλά και πυραυλάκατοι, όπως και 2 υποβρύχια  Τype 209/1400, τα οποία  απέπλευσαν από τον ναύσταθμο της Μαρμαρίδας (Ακσάζ),  βρίσκονται μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, όπου πραγματοποιούν ασκήσεις θαλάσσιας απαγόρευσης και ανθυποβρυχιακού πολέμου με χρήση πραγματικών πυρών.
Επίσης πάλι σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ , το τουρκικό κρατικό κανάλι TRT, σχεδόν όλη την ημέρα δείχνει τα τουρκικά πολεμικά, να πραγματοποιούν άσκηση στο Καστελόριζο, ανασύροντας στην μνήμη μας την τουρκική τακτική που ακολουθήθηκε τις «ημέρες  των Ιμίων».
Δεν γνωρίζουμε εάν αληθεύει το σενάριο περί πιθανής ανακήρυξης ΑΟΖ, Ελλάδας , Ισραήλ και Κύπρου, αλλά κάτι τέτοιο εάν πραγματοποιούνταν θα «απέκοπτε » την Τουρκία από την περιοχή μια για πάντα. Ευχόμενα με την βοήθεια του θεού να γίνει πράξη, μια τέτοια κίνηση , που θα προσδώσει πολλά πλεονεκτήματα στην  χώρα μας.
Με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Extra Chanel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters