Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Το αντιμνημονιακό μέτωπο απέθανε. Ζήτω το αντισυστημικό μέτωπο.

Φ ίλοι μας, η κατάστασή μας αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:
1) Υπάρχει ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, για το οποίο εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε το κόμμα εκείνο που πιστεύουμε ότι θα διαχειριστεί το θέμα, σύμφωνα με τη θέση που πρεσβεύει ο καθένας μας.
2) Έχουμε ένα ενιαίο (και όχι εθνικό) νόμισμα, μαζί με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, για το οποίο...
και πάλι εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε αντίστοιχα κόμματα που προτείνουν μέσα ή έξω από το ευρώ, ανάλογα με τα πιστεύω μας.
3) Υπάρχουν απειλές από Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία, για τις οποίες επίσης εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να κάνουν τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε το κόμμα εκείνο που πιστεύουμε ότι θα εξασφαλίσει την ειρήνη και θα προασπίσει με τον καλύτερο τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα.
4) Πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, έτσι όπως ήμασταν, πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Όμως οι αλλαγές που επιβάλλονται αυτή τη στιγμή από το σύστημα, επιβάλλονται μονόπλευρα σε βάρος μόνο ημών των απλών πολιτών και όχι και σε βάρος της (βασικά υπεύθυνης) πολιτικοοικονομικής συστημικής ολιγαρχίας.
Εδώ φυσικά, όχι μόνο μπορούμε, αλλά έχουμε δικαίωμα και καθήκον να επέμβουμε με κάθε τρόπο και όχι μόνο ψηφίζοντας απλά κάποιο κόμμα από το πολιτικό σύστημα. Εδώ η κοινωνική βάση πρέπει να επέμβει, αν δεν θέλει να συνεχίσει να παραμένει στο περιθώριο, από το οποίο μόνο ζημιωμένη θα βγει. Δεν πρέπει να πληρώσουν μόνο οι απλοί άνθρωποι την κρίση, αλλά η υπεύθυνη ολιγαρχία. Το αντιμνημονιακό κομματικό μέτωπο δεν κατάφερε να επιτύχει τίποτα, ούτε είχε πειστικές εναλλακτικές λύσεις  και στην ουσία διαλύθηκε.
Τώρα, πρέπει να ενωθούν σε ένα μέτωπο, όλες οι αντισυστημικές κινήσεις και απλοί πολίτες, πάνω στο κοινό αίτημα να γίνουν αλλαγές, όχι μόνο προς την πλευρά των πολιτών, αλλά και προς την πλευρά του ολιγαρχικού συστήματος. Εδώ πρέπει να επικεντρωθούμε, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Και το μπορούμε, φτάνει να το συνειδητοποιήσουμε.
Το αντιμνημονιακό μέτωπο απέθανε. Ζήτω το αντισυστημικό μέτωπο.
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/10/blog-post_908.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters