Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Κρεμλίνο: Ο Β.Πούτιν εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλες χώρες εναντίον του ΙSIS



 
Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ 
1/ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
2/ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ 
3/ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΞΙΝΙΑΝ (ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΥΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ
4/ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΑΞΙΑΣ 10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλες χώρες, στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους, όπως ανακοίνωσε από το Κρεμλίνο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου.
Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος Β.Πούτιν κάνει μια τέτοια αναφορά, γεγονός που δείχνει ;ίσως τη θέληση δημιουργίας νέου συνασπισμού κρατών απέναντι σ αυτό των ΗΠΑ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters