Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Εμείς οι Ανουνάκι (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)


Σε αυτό το επεισόδιο η εκπομπή Εμείς οι Anunnaki συζητά για τον Nibiru, τον Planet X, την Νέμεσις, τον καφέ νάνο (Δίδυμο του ήλιου μας), τον ήλιο μας, τα διαστημόπλοια γύρω από τον ήλιο, την πνευματικότητα, τον Θεό, ποιος και τι είναι ο Θεός, τις ενσαρκώσεις, τη ζωή μετά το θάνατο, τη ζωή μεταξύ των ζωών, τα φαντάσματα, την επικοινωνία με τους νεκρούς, τους εξωγήινους, το Βατικανό, ποιος κυβερνά τον κόσμο, τον Zecharia Sitchin, τους πρόγονούς μας, τους Anunnaki και πολλά, πολλά άλλα.

Ακούστε την εκπομπή και δείτε διάφορες πρόσφατες φωτογραφίες του Nibiru.

Check Out Education Podcasts at Blog Talk Radio with Aquarian Radio on BlogTalkRadio with Aquarian Radio on BlogTalkRadio


Η εμφάνιση του Nibiru στην Αγγλία



Μια ταινία του Nibiru που δεν έχετε ξαναδεί



Επιβεβαίωση της τροχιάς του Πλανήτη Χ



Πρέπει να 'ναι αυτός, Οι συντεταγμένες ταιριάζουν, οι μύθοι ταιριάζουν, ο άξονας της Γης μεταβάλλεται. Πρέπει να είναι ο πλανήτης Χ ο Nibiru, ο πλανήτης που περιστρέφεται γύρω από το δίδυμο του ήλιου μας άστρο. Τη Νέμεσις.



Oι εικόνες που βλέπεται είναι απόδειξη ότι η Νέμεσις έχει 7 πλανήτες.


Απόδοση-Επιμέλεια Αόρατα Γεγονότα
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2014/09/blog-post_67.html#.VCBoTVcrHpd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters