Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«Τα πραγματικά αίτια της κρίσης και η παράνομη προσφυγή των κυβερνώντων στα μνημόνια»

«Τα πραγματικά αίτια της κρίσης και η παράνομη προσφυγή των κυβερνώντων στα μνημόνια» 
Θοδωρής Λάμπρος
thlabros@hotmail.com

Με βασικό θέμα τα αίτια που οδήγησαν στην οικονομική κρίση της χώρας, τον ρόλο του Αρτέμη Σώρρα και το σχέδιο του για την σωτηρία της, η ομάδα Ε4 «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» διοργανώνουν στην Ηλεία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ενημερωτικές εκδηλώσεις με σκοπό να αναλυθούν τα παραπάνω θέματα που δεν είναι γνωστά -όπως τονίζουν- στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.


Κατά την διάρκεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων θα γίνει ιστορική εις βάθος ανάλυση με πλήθος αποδεικτικών εγγράφων όλων των ανωτέρω θεμάτων καθώς και των μηνύσεων κατά όλων των πολιτικών προσώπων του Δ.Ν.Τ – Τ.Χ.Σ. – ΣΔΟΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ενημερωτικές εκδηλώσεις θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν την προοπτική άμεσης ανάπτυξης του δήμου Ολυμπίων με 1,7 δις δολαρίων μέσω εγκεκριμένων προγραμμάτων της Παγκόσμιας Τράπεζας ανασυγκροτήσεως καθώς και η αποπληρωμή των χρεών των δημοτών με την εγγύηση του Αρτέμη Σώρρα. 
Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην Ανδρίτσαινα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα καθώς και στο Λάλα Αρχαίας Ολυμπίας την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου. 
Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι κ.κ. Γιάννης Καλογερόπουλος και Γιάννης Δάρας. Τα θέματα που θα συζητηθούν στις δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την κατάθεση 600 δις δολαρίων σε τράπεζα του Καναδά από τον Έλληνα Αρτέμη Σώρρα ως ο λόγος της μη επίσημης χρεοκοπίας της χώρας, η μεθοδευμένη δημιουργία το 2010 του ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας με σκοπό την ύπουλη αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων μέσω του τραπεζικού συστήματος, κ.α.

http://protinews.gr/ilia/item/8982

2 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΛΜΠΡΟ!!!!!!!!! ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ....... Τακης~Μαιανδρος Δημητρακοπουλος

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters