Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Αυστρία κάνουν έξωση σε φτωχούς ηλικιωμένους για να βάλουν λαθρομετανάστες. Στην Γερμανία θα τους φιλοξενούν στα σπίτια τους;

Στην Αυστρία κάνουν έξωση σε φτωχούς ηλικιωμένους για να βάλουν λαθρομετανάστες και στην Γερμανία πολιτικός της Μέρκελ προτείνει οι Γερμανοί να φιλοξενούν στο σπίτι τους μετανάστες που ζητούν άσυλο για να μειωθούν τα έξοδα του κράτους (και για "εμπειρία")
Σχόλιο ΛΦ: Ο κλασσικός "ανθρωπισμός" της ΕΕ της Μέρκελ, με τα έξοδα και τις επιπτώσεις να φορτώνονται πάντα στις κοινωνίες.


«Με την παρούσα σας ειδοποιούμε ότι το μισθωτήριο συμβόλαιό σας δεν μπορεί να επεκταθεί μετά τις 30/04/2015, καθώς αυτός ο χώρος χρειάζεται επειγόντως να δοθεί ως κατάλυμα στους αιτούντες άσυλο. Η Υπηρεσία Κοινωνικής Εργασίας του Σάλτσμπουργκ είναι υπεύθυνη για περαιτέρω εκχώρηση».
Η 72χρονη συνταξιούχος Waltraud Ζ, ένιωσε τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια της, όταν της ήρθε αυτό το e-mail από την Austria Homes στις 11 Αυγούστου.
Και στη Γερμανία υπάρχουν επανειλημμένες αναφορές περιπτώσεων που συνταξιούχοι ή νέοι φοιτητές πετάχτηκαν έξω από τις κατοικίες τους και τα γηροκομεία, έτσι ώστε να φιλοξενηθούν οι αγαπημένοι "πρόσφυγες". Ακόμη και σχολεία έκλεισαν τις πύλες στους μαθητές, διότι πρόσφυγες είχαν καταλάβει το σχολείο για λογαριασμό της Πράσινης λεσβίας Δημάρχου δεύτερου μεγαλύτερου δήμου του Βερολίνου, M. Herrmann.
Την ίδια ώρα ο Γερμανός βουλευτής Martin Patzelt, προφανώς "φωτίστηκε" για το πρόβλημα με τον διογκούμενο αριθμό μεταναστών που ζητούν άσυλο και ζήτησε από τους Γερμανούς να«καλωσορίσουν» τους αιτούντες άσυλο στα ίδια τους τα σπίτια.Ο Patzelt είναι μέλος του κεντροδεξιού CDU, (Ένωση Χριστιανοδημοκρατών) της καγκελαρίου Μέρκελ. Όταν το διαβάσεις, μπορεί να νομίσεις ότι ο τύπος μιλούσε σαρκαστικά, αλλά όχι. Τα έλεγε σοβαρά.
Ιδού η «φώτιση» :
Βλέποντας την αποδοχή των αιτούντων άσυλο από τους τρέχοντες, οδυνηρούς εμφύλιους πολέμους, η οποία υποστηρίζεται από την πλειοψηφία του γερμανικού κοινοβουλίου και ελπίζουμε, επίσης, από την πλειοψηφία του λαού μας, θα ήθελα να προτείνω μια αλλαγή – παράδειγμα στα καταλύματα των προσφύγων στην χώρα μας.
Η καθημερινή αύξηση του αριθμού των ατόμων που ζητούν προστασία και βοήθεια επιφέρουν αυξανόμενες οικονομικές δαπάνες και υλικοτεχνικές προκλήσεις για εμάς.
…Για το λόγο αυτό, καλώ τους ανθρώπους στη χώρα μας να εξετάσουν την υποδοχή προσφύγων, ειδικά μητέρες με μικρά παιδιά, στο σπίτι τους στο εγγύς μέλλον. Από την εμπειρία μου, τόσο ο χώρος διαβίωσης (συχνά υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια) και όσο και οι παρούσες συνθήκες εξοπλισμού (διάταξη των εξόδων διαμονής) είναι τέτοια ώστε η παραλαβή επισκεπτών δεν θα παρουσιάσει σημαντικές επιβαρύνσεις είτε οικονομικά είτε οργανωτικά. Ψυχολογικά ίσως θα ήταν μια πρόκληση (αλλά επίσης μια ευκαιρία) για νέες εμπειρίες
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_268.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters