Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εκανε πίσω η ΕΕ; - Διαφωνία για τις νέες κυρώσεις στη Ρωσία - Ποιες χώρες είπαν "ΟΧΙ"


ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ;  ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΩΝ ; ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ  ΚΑΙ ΕΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ;   ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ,ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΙΜΑΖΕΤΕ; 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΠΡΟΣΕΤΙ ΔΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΛΜΗΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ . Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΗΣ . ΛΗΣΜΟΝΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.  ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΜΑΦΙΟΖΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΠΡΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
Δεν προχωρά τελικώς σε εφαρμογή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας η Ευρωπαϊκή Ενωση, όπως τόνισαν στο πρακτορείο Reuters διπλωματικές πηγές.
 
Ενωριτερα έγινε γνωστό ότι πολλές χώρες (Ιταλία, Κύπρος, Σλοβακία, Τσεχία, Φινλανδία κλπ) αλλά και η Ελλάδα δεν συμφωνούσαν σε νέες κυρώσεις που θα είχαν ως αποτέλεσμα να επιβληθούν αντι-κυρώσεις από την Ρωσία που θα έπλητταν τις ήδη προβληματικές οικονομίες της ευρωζώνης.
 
Πρόκειται σαφώς για ήττα των χωρών-εξτρεμιστών της ΕΕ (βαλτικά κρατίδια και Πολωνία) οι οποίες πίεζαν για νέες κυρώσεις.
 
Kρίσιμο ρόλο στην απόφαση έπαιξε η Ρωσία που προειδοποίησε και βαριές αντι-κυρώσεις: Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ μάλιστα χρησιμοποίησε την φράση «ασύμμετρη» απάντηση που σημαίνει ότι οι νατι-κυρώσεις της Ρωσίας θα ήταν ακόμα μεγαλύτερες από αυτές της ΕΕ σε βάρος της. Αυτό μπορεί να εμπεριέχει και άλλες… «Αν υπάρξουν κυρώσεις που αφορούν στον ενεργειακό τομέα ή περαιτέρω περιορισμοί στον οικονομικό τομέα της Ρωσίας, θα πρέπει να απαντήσουμε ασύμμετρα» τόνισε ο Μεντβέντεφ σε συνέντευξή που παραχώρησε στη ρωσική εφημερίδα «Vedomosti».
 
Νωρίτερα τη Δευτέρα, είχε ανακοινωθεί ότι η εφαρμογή των κυρώσεων θα άρχιζε από την Τρίτη.
 
Πολλές κυβερνήσεις χωρών-μελών της Ένωσης, ωστόσο, ζήτησαν να εξεταστεί το ενδεχόμενο άρσης των νέων κυρώσεων, εάν η εκεχειρία στην Ουκρανία διατηρηθεί.
 
Το ερώτημα στο οποίο θα απαντήσουν οι εκπρόσωποι των «28» είναι εάν οι κυρώσεις θα εφαρμοστούν και θα ανασταλούν στο βαθμό που θα εφαρμοστεί η εκεχειρία ή εάν θα πρέπει να αρθούν εξ ολοκλήρου σε αυτή τη φάση.
 
Ορισμένες χώρες της Ε.Ε. προβληματίζονται για τον κίνδυνο ρωσικής απάντησης, σε περίπτωση εφαρμογής των νέων κυρώσεων.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters