Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ποιοί ἀνεγνώρισαν ΠΡΩΤΟΙ τό κράτος τοῦ Ἰσραῆλ;

11 λεπτά (ναι ναι μόνο 11 λεπτά μετά) μετά την ανακήρυξη του κράτους του Ισραήλ στις 14/05/1948, το πρώτο κράτος που το αναγνώρισε de-facto μέσω του προέδρου του Χάρρυ Τρούμαν ήταν οι Η.Π.Α.

Λογικό ακούγεται θα μου πείτε….οκ
Το 2ο κράτος που το αναγνώρισε de-jure όμως, τρεις μέρες αργότερα, ήταν η Ε.Σ.Σ.Δ !!!
Λογικό κι αυτό ?? Για κάποιους όχι….
Αν κάποιος έχει διαβάσει όμως λίγο παραπάνω τί προηγήθηκε και ποιοί στην ουσία δημιούργησαν και χρηματοδότησαν την Οκτωβριανή Επανάσταση, θα του φανεί απολύτως λογικό…
 http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/08/blog-post_8679.html

σχόλια

Ανώνυμος 23 Αυγούστου 2014 - 11:11 μ.μ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1920 ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΚΙΣ,ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.!!

ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΔΙΚΤΥΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ,ΝΕΡΟΥ,ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ...

ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ??
Ο ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΒΡΑΙΟ ΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ??

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ,2% ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ…ΟΜΩΣ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...
ΕΝΤΕΚΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΖΑΡΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΤΣΙ??
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΒΡΕ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΜΤ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΞΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ..
ΑΧ ΕΛΛΗΝΑΚΟ...ΑΧ.!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΦΕΚ http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/ta-36-fek-poy-anaferontai-sthn-ebra-kh-koinothta.html


http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/08/blog-post_8679.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters