Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 
ΣΤΟΝ SORRAS FM 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
charalampous

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ : ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΧΣ
Βίκυ Χαραλάμπους : Αυτό τώρα που έγινε με το θέμα του ΤχΣ και τις προτάσεις που κατατέθηκαν δεν είναι να υποτιμηθεί καθόλου διότι ποια δεδομένα υπάρχουν ; η τράπεζα αν έρθει να σου πει ή το ΤχΣ να έρθει να σου πει δεν το θέλω ; πρέπει να αποδείξει ότι δεν το θέλει να πει σε τι δεδομένα βασίστηκε για να μπορέσει να απορρίψει τέτοια πρόταση. Να πει ότι δεν τους αρέσει η πρόταση γιατί δεν θέλουν το χρεόγραφο του Σώρρα ; δεν μπορούν να το πουν ούτε και αυτό γιατί στην ενεργοποίηση του κεφαλαίου τους χρησιμοποίησαν παρόμοια χρηματο-οικονομικά εργαλεία. Δεν θέλουν το ειδικό χρεόγραφο του Σώρρα ; Πρέπει να αποδείξουν τον λόγο. Να πουν ότι δεν είναι αυθεντικό ; με αυτό θα σπάσουν τα μούτρα τους γιατί είναι αυθεντικό, δεν μπορούν να το πουν. Γι’ αυτό βγαίνουν παράλληλα συστήματα και δεν το λένε ποτέ οι πραγματικοί και ενώ δεν το λένε ποτέ νομίμως και αφήνουν τα παπαγαλάκια γύρω γύρω. Στην ουσία αυτή την στιγμή το ΤχΣ έχει βρεθεί σε μία γωνία. Δεν είναι μόνο η κατάθεση που έγινε τώρα με εξώδικο, θα συνεχίσουμε. Έχουμε στρατηγική σε αυτό αρκετά μεγάλης διάστασης.

ΟΙ ΔΗΜΟΙ
Επίσης για το θέμα των δήμων είπατε ότι φτάνουμε σε τοίχο, δεν φτάσαμε σε τοίχο, το θέμα των δήμων έχουμε καταθέσει όπως είχαμε πει στις 15 του Νοέμβρη το πρώτο αίτημα εκ μέρους της Ελλάδος, ήταν η πρώτη φορά στα δεδομένα του καταπιστεύματος που κατατέθηκε νόμιμα αίτημα κράτους με όλα τα εφόδια και με όλα τα εχέγγυα και με όλα και με όλες τις εγγυήσεις όπως έπρεπε να είχαν κατατεθεί χωρίς να μπορεί να το σπάει κανείς γιατί όλα αυτά τα οποία έχουν συμβεί στο παρελθόν δημιούργησαν τέτοιο πακέτο κατάθεσης το οποίο δεν μπορεί να μας το πειράξει κανένας, εκεί αιτηθήκαμε για όλη την Ελλάδα διά μέσου του πρώτου δήμου, για την Κύπρο και για τον απανταχού Ελληνισμό άρα ότι θέλουν ας κάνουν εμείς όμως πρέπει να δυναμώσουμε να ζητούμε από πολύ περισσότερους δήμους να έρθουν κοντά γιατί πρέπει να δυναμώνουμε την ροπή για να γίνεται πιο γρήγορα. Έχουμε πάρει πολύ περισσότερες αιτήσεις τώρα, έχουμε μαζέψει ένα καλό πακέτο είμαστε έτοιμοι να φύγουμε για εξωτερικό.

ΔΟΓΜΑΤΑ & ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
Αναμένεται μία πρόσκλησης εντός των επομένων ημερών δεν έχουμε τελειώσει όπως είπε και ο Αρτέμης σε προηγούμενη συνέντευξη έχουν επίσης συνταχτεί και έχουν αιτηθεί δύο αρχιεπισκόποι οπότε έχουμε και εκεί μία δυνατή ώθηση και από το μέρος της εκκλησίας που είναι ένας άλλος δυνατός φορέας ο οποίος έχει δικαιώματα και μπορεί να αιτηθεί και αναμένεται ένα πολύ δυνατό άλλο νέο το οποίο δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα γιατί είμαστε στην διαδικασία υλοποίησης οπότε θα δούμε άρα με λίγα λόγια και όπως είμαστε σήμερα έχουμε κάνει τόσο μεγάλη ρωγμή στο τόσο μεγάλο αυτό δημιούργημα και έχουν γίνει ρωγμές και έχουν μπει σημεία που δονούν συνεχώς αυτά τα θεμέλια του προβληματικού αυτού καθεστώτος σε πολλά επίπεδα και γίνεται καθημερινώς τεράστιος όγκος εργασίας και το οποίο θα δείτε σιγά σιγά ότι θα αρχίσει να πέφτει και θα είναι ως δια μαγείας την στιγμή που θα πέσει και δεν θα μπορεί να κάνει πίσω, άρα και με το θέμα των δήμων προχωράει πάρα πολύ καλά.

600 ΔΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Θέλω να πω ένα μήνυμα εδώ, δράττω δηλαδή την ευκαιρία αφού είμαι στον αέρα να πω ότι οι δήμοι οι οποίοι έχουν ακόμα ισχύ είναι οι δήμοι οι οποίοι τελειώσει η θητεία τους αρχές Σεπτεμβρίου του 2014, έχουμε δηλαδή από σήμερα μέχρι την λήξη ακόμα δύο σχεδόν μήνες. Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες είναι καλό να ξαναδυναμώσετε τις προσπάθειες που είχατε κάνει σε όλους τους δήμους για να μπορέσετε να κοιτάξετε ποιοί από τους δημάρχους αυτήν την στιγμή και τα δημοτικά συμβούλια αλλάζουν να ξανα-συμβουλευτείτε και να συζητήσετε μαζί τους την πιθανότητα διότι μπορεί να άλλαξαν κάποια δεδομένα και να τους ενδιαφέρει περισσότερο τώρα γιατί μπορεί φεύγοντας να θέλουν να αφήσουν μια παρακαταθήκη να του θυμούνται σαν όνομα οι δημότες τους μετά την λήξη της θητείας τους που είναι η μία περίπτωση η άλλη περίπτωση είναι αυτοί οι οποίοι έχουνε εκλεγεί και θα συνεχίσουν να είναι οι ίδιοι στο ίδιο σημείο και μετά τον Σεπτέμβρη αυτό είναι καλύτερο γιατί ήδη έχουν συνέχεια και μπορούν να προχωρήσουν πιο εύκολα και παίρνοντας τώρα την ψήφο του λαού ξανά και την εμπιστοσύνη του λαού αυτό είναι και μια τεράστια ώθηση για να τους βοηθήσουμε να πάρουν την σωστή απόφαση και να προχωρήσουν παρακάτω.
Επίσης, όσον αφορά για το θέμα των 600 δις και εκεί υπάρχει αλλαγή η οποία έρχεται. Θα έρθουν νέα από το εξωτερικό ελπίζω σύντομα, και εκεί γίνονται πολλά και επίσης πιέζουμε και από πολλές απόψεις το θέμα του δικαστηρίου να προωθηθεί και θα γίνουν και κάποιες καινούριες κινήσεις στο επίπεδο εκείνο και άρα δεν υπάρχει τίποτα το οποίο είναι στάσιμο δεν μας σταματήσαν πουθενά, δεν μπορούν να μας σταματήσουν και ότι και αλχημεία και αν σκεφτούν πάντα καταλήγουμε στο ίδιο ότι δυναμώνει η δική μας η πλευρά και γίνεται πολύ πιο αδύνατη η δική τους η πλευρά.

mnymosiniΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΣΤΟΝ SORRAS FM 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ : ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




mn30

http://alfeiospotamos.gr/?p=7686

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters