Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Οι Αμερικάνοι ¨ξαναέρχονται¨ και οι Γερμανοί ¨ξαναφεύγουν¨- Δρομολογούν εξελίξεις;




Τελικά έρχονται μέρες στον πλανήτη μας που κανένας δεν θα χαμογελάει.
Όποια πέτρα και να σηκώσεις στις μέρες μας πάντα την Vicroria θα βρεις. Τελικά αυτό το κορίτσι θα το γράψει η ιστορία γιατί όπου πάει ¨γράφει ιστορίες ανατροπών ¨ βλ .Ουκρανία
«Η Ευρώπη δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, όταν οι κλεπτομανείς αντιμετωπίζουν τις χώρες τους ως πηγή κέρδους για τους ίδιους και τους φίλους τους. Δεν μπορεί να ονομάζονται «ελεύθερες εκλογές» όταν χειραγωγούνται τα μέσα ενημέρωσης που παραμένουν σιωπηλά στα ανομήματά τους και απειλούνται οι μειονότητες, δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη, όταν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί επιβιώνουν  απειλώντας με πολιτικές, οικονομικές και νομικές κυρώσεις προκειμένου να καταπνίξουν την αντίδραση της αντιπολίτευσης και να  εκφοβίσουν τους πολίτες τους»
Ποιος τα λέει αυτά ¨η σκληρή¨ Μέρκελ,¨ ο αυστηρός¨ Σόιμπλε, ή ¨ο χαμογελαστός¨ Γιούνκερ;

Μήπως τα λέει κανένα Ελληνικό Ιστολόγιο από τα τόσα πολλά που δίνουν μάχες κατά της διαφθοράς;
Άραγε η
λέξη λαμόγιο στην δικιά μας εννοιολογική καθημερινότητα πως μεταφράζεται στα Αμερικάνικα;
Και όμως για τα Βαλκανικά και όχι μόνο λαμόγια μίλησε και τα είπε χύμα η βοηθός Γραμματέας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Vicroria Nuland, σε δηλώσεις της την Παρασκευή στο Φόρουμ «Κροατία 2014» που έλαβε χώρα στο Ντουμπρόβνικ με σκοπό την πάταξη της διαφθοράς, του εκδημοκρατισμού και της διατήρησης των προτύπων της διατλαντικής κοινότητας.
Και συνέχισε με βαρύγδουπα και υψηλά νοήματα…
«Η διαφθορά δεν είναι  απλά ένας δολοφόνος της Δημοκρατίας, αλλά αποτελεί ένα πρόσθετο εργαλείο στο οπλοστάσιο των δυναστών και των κλεπτομανών των λαών που επιδιώκουν να επεκτείνουν την επιρροή τους και να αποδυναμώσουν τη δημοκρατία, πλουτίζοντας αυτοί σε βάρος  της πολιτείας» http://www.anixneuseis.gr/ www.echedoros-a.gr 14 Ιουλίου 2014
Τζάμπα κόπος να σπαταλάς σάλιο για τα λαμόγια της Ευρώπης και δή των Βαλκανίων κ. Vicroria .
Ρίξε ένα «F..ck EU» να γίνει ο ¨εκδημοκρατισμός¨ στο στυλ της Ουκρανίας. Άλλωστε το δικό σου τον περασμένο Φεβρούαριο στο Κίεβο το έγγραψε ήδη η Ιστορία.
Το «F..ck EU» της Αμερικανίδας βοηθού υπουργού Εξωτερικών Βασίλης Δαλιάνης07/02/201400:5 http://www.protothema.gr/
Αποφάσισαν λοιπόν οι Αμερικάνοι να μιλήσουν ¨ευγενικά¨ για εκδημοκρατισμό και έστειλαν πολλαπλά μηνύματα όχι μόνο στα Βαλκάνια αλλά και στην επικράτεια της Ευρώπης καθότι σύμφωνα με τις ανωτέρω δημοσιεύσεις ¨ η διαφθορά αποτελεί απειλή για την εθνική κυριαρχία των χωρών από τη Βαλτική έως τη Μαύρη Θάλασσα¨ όπως επεσήμανε η Vicroria Nuland.
Φαίνεται ότι το USA δεν πρόκειται να μείνει μόνο στον ¨εκδημοκρατισμό¨ της Ουκρανίας και βλέπει νοτιότερα εκεί που είναι τα ενεργειακά πεδία και οι αγωγοί αλλά και δυτικότερα προς Βρυξέλλες πλευρά.
Πόσα άραγε «F..ck » είπανε οι ¨ηθικοί¨ Αμερικάνοι όταν είδανε τον Πούτιν να υπογράφει στις 24 Ιουνίου στην Βιέννη ενεργειακές συμφωνίες και μετά εν χορώ οι χώρες της Αυστρίας, της Σλοβενίας, Ιταλίας, Σερβίας και Βουλγαρίας δήλωναν ότι η κατασκευή του αγωγού South stream αποτελεί άμεση προτεραιότητα για την διασφάλιση των μελλοντικών ενεργειακών πολιτικών τους;
Και φυσικά σε τι ύψος έφτασε η αρτηριακή πίεση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ όταν έμαθαν ότι ο Πούτιν θα συναντήσει την Μέρκελ στον Τελικό του Παγκοσμίου στην Βραζιλία και μάλιστα θα καθίσουν δίπλα – δίπλα σαν ¨παλιό φίλοι¨;
Να συζητήσουν τι; 
Για την υποτιθέμενη ανακωχή στην Ουκρανία ή για τις ποσότητες φυσικού αερίου που θα πρέπει να εξασφαλίσει η Ρωσία στην Γερμανία τον φετεινό κρύο χειμώνα, μιάς και η δεύτερη δεν προλαβαίνει να τροφοδοτηθεί από τα κοιτάσματα της Μεσογειακής Λεκάνης την στιγμή μάλιστα που και οι Κινέζοι μπήκαν στο πελατολόγιο της Ρωσίας;
Oι Αμερικάνοι ¨ανακάλυψαν την Αμερική¨ τον 21 αιώνα και κατόρθωσαν να μεταφράσουν την λέξη λαμόγιο.
Ουσιαστικά αφού ¨τεκμηρίωσαν¨ τα λαμόγια αποφάσισαν να επέμβουν στα εσωτερικά της Ευρώπης με δικαιολογία τα λαμόγια.
Και αυτός είναι ένας πανέξυπνος τρόπος για να τελειώνουν με ενοχλητικές πολιτικές της ΕΕ που δεν ευθυγραμμίζονται μαζί τους.
Αν τις παραπάνω δηλώσεις της Vicroria Nuland της δούμε στο δικό μας πολιτικό μικροκλίμα θα καταλάβουμε ότι οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να τελειώνουν και με τα λαμόγια της ¨νότιας Βαλκανικής¨ με πρόσχημα τα ΜΜΕ και τις μειονότητες. Βλ¨ όταν χειραγωγούνται τα μέσα ενημέρωσης που παραμένουν σιωπηλά στα ανομήματά τους και απειλούνται οι μειονότητες,¨
Η Ιστορία λέτε να επαναληφθεί;
Μετά την Kατοχή να έλθει ο ¨Θείος Σαμ ¨ και να φύγει ο ¨ Χίτλερ¨;
Και να γίνει αυτό μάλλον προσωρινό και ενδιάμεσο θα είναι σαν γεγονός και εξέλιξη γιατί αυτή την φορά η Αμερική δεν είναι η Αμερική του 40 αλλά η Αμερική του 29.
¨Γιατί ο Πούτιν χαμογελάει τελευταία Κυρία;
Γιατί κατάλαβε ότι η Αμερική τράβηξε το χαλί της Γερμανίας και κατ επέκταση της ΕΕ κάτω από τα πόδια τους.¨
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΥΓ Εκτίμηση είναι ότι και ο Πούτιν θα σταματήσει να¨ χαμογελάει ¨όταν δει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που γίνονται για αυτόν σε σχέση με την αναβλητικότητα ¨εξεύρεσης λύσης¨ για να αποφευχθούν τα ειδεχθή εγκλήματα στην Ανατολική Ουκρανία.
Τελικά έρχονται μέρες στον πλανήτη μας που κανένας δεν θα χαμογελάει.
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters