Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Απίστευτο!!! Ο γιός Σαμάρα που πιάστηκε πέρυσι να αντιγράφει, αποφοίτησε με έπαινο και 3 έπαθλα!!! Αν δεν το πιστεύετε δείτε και το βίντεο!!!

 
Από "eleysis"
Ένα μάτσο μασώνοι, καραγκιόζηδες και άχρηστοι, αυτοαποκαλούνται ακαδημαικοί, επιστήμονες και δυο αυγά Τουρκίας και γεμίζουν βιογραφικά με παπαριές τις οποίες απονέμουν ο ένας στον άλλο.
Αν υπήρχε Κράτος, αν υπήρχε Δικαιοσύνη, όλα αυτά τα σιχάματα, θα έπρεπε να ήταν ήδη στη φυλακή, περιμένοντας την μέρα τους θανάτου τους απο Λαϊκά Δικαστήρια.
Αλλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε...
Κράτος, ούτε Δικαιοσύνη!
Πόπη Σουφλή
Αριστούχος ο γιος Σαμαρά κατά το Star, με πολλούς επαίνους επειδή αντέγραψε και απολύθηκε η καθηγητρία που το κατήγγειλε!
Απίστευτη απόπειρα «ξεπλύματος»  του γιου Σαμαρά, από το Star, το οποίο παρουσίασε την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2014, στο Κολέγιο Αθηνών, Ψυχικού.
Το ρεπορτάζ ξεκινάει με την δημοσιογράφο, να μας λέει, ότι ήταν η καλύτερη τάξη των τελευταίων ετών...
Και όπως βλέπετε στο βίντεο, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star είχε προσωπικούς λόγους που ήθελε να προβληθεί, αφού ένας από τους αποφοίτους, που έβγαλε και ένα μονότονο λόγο, ήταν ο γιος της, και γιος του Θόδωρου Ρουσούπουλου!
Και το καλύτερο ήταν μετά...
Στο βίντεο καλείτε να παραλάβει το δίπλωμα του, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, ο γιος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν παίρνει απλά μόνο το απολυτήριο, αλλά παίρνει και «Έπαινο» και 3 «Έπαθλα» που τα έχουν επινοήσει τα κολέγια για να γεμίζουν τα άδεια βιογραφικά των μελοντικών πολιτικών μας!
Βέβαια μας εντυπωσιάζουν τα Έπαθλα και οι Έπαινοι του γιου Σαμαρα, όταν πέρσι την Άνοιξη, βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι ο γιος Σαμαρά πιάστηκε να αντιγράφει, όπως γράψαμε ΕΔΩ, και βέβαια το θέμα δεν ήταν αυτό το ασήμαντο, αλλά ότι η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, όπως η ίδια κατήγγειλε!
 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/07/3.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζης και αρχητστος ειναι ο ανθρωπος ο οποιος εγραψε το παραπανω αρθρο, καθως δεν εχει πετυχει ουτε μια σωστη πληροφορια. Ο γιος του Σαμαρα που περσυ αντεγραψε, δεν εχει ΚΑΝ αποφοιτησει ακομα απο το λυκειο. Αντιθετα, το απεικονιζομενο προσωπο, εκεινος με τους επαινους, ειναι ο ξαδερφος του προηγουμενου.
Βρειτε λοιπον εγκυρες πηγες, και μετα μιληστε σαν ζωα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters