Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Κύπριος Ίκαρος συγκίνησε την Ελλάδα με το σθένος του


Μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους και πίστης, έδωσε Κύπριος απόφοιτος της Σχολής Ικάρων.Στο πρόσωπό του, κτύπησε η καρδιά του Ελληνισμού χθες βράδυ, όταν καταχειροκροτήθηκε από όλους τους γονείς των αποφοίτων αλλά και από την ηγεσία της Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα ο ανθυποσμηναγός ελεγκτής αεράμυνας, Μάριος Κουπάτος, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν πτοήθηκε, συνέχισε τις σπουδές του και φάνηκε αντάξιος των απαιτήσεων της σχολής του.
«Στάθηκε λεβέντικα, μας δίνει μηνύματα ανθρωπιάς αυτός ο Κύπριος», δήλωσε στο SigmaLive ανώτατο στέλεχος της Σχολής Ικάρων.
Κατά την τελετή αποφοίτησης όπως προνοεί το πρωτόκολλο, οι απόφοιτοι παραλαμβάνουν το ξίφος τους από τον  Υπουργό Άμυνας. Ο Μάριος όμως, λόγω της κινητικής δυσκολίας, δεν μπορούσε να παραλάβει το ξίφος του.
Αφού ενημερώθηκε ο Δημήτρης Αβρααμόπουλος για τον Μάριο, χωρίς δισταγμό, αποφάσισε να περπατήσει κοντά στον Μάριο και να του επιδώσει το ξίφος του, όπως άλλωστε άρμοζε στο ήθος του. (Δείτε το βίντεο στο 03.53)
Όταν το πλήθος αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται, άρχισε να καταχειροκροτεί παρατεταμένα.
Η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουλίου στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι. Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Από τη Σχολή αποφοιτήσαν 130 Ανθυποσμηναγοί, εκ των οποίων 107 από την Ελλάδα, 9 από την Κύπρο, 3 από την Ιορδανία, 1 από τη Συρία, 5 από τη Λιβύη, 1 από το Μαυροβούνιο, 3 από την Νιγηρία και 1 από τη Ζιμπάμπουε.
Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.sigmalive.com
http://www.pentapostagma.gr/2014/07/κύπριος-ίκαρος-συγκίνησε-την-ελλάδα-μ.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters