Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Από την άνοιξη του 2015 θα υπάρξει πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το σχέδιο του ΔΝΤ αφού στους σκλάβους δεν υπάρχει …ωράριο..


Μετατρέπουν την Αγία Κυριακή …σε… Αγία καθημερινή.

Ορίστηκαν οι περιοχές της χώρας στις οποίες θα λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα και τις Κυριακές, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Θα είναι τα ιστορικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης και οι περιοχές Πικερμίου και Ραφήνας, Χαλκιδικής, Ρόδου, Κω, Σύρου, Μυκόνου και Σαντορίνης.

Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση, είναι προαπαιτούμενη για τον επόμενο έλεγχο της τρόικας.

Επιπλέον, όλα τα καταστήματα θα λειτουργούν προαιρετικά ανεξαρτήτως μεγέθους, και χωρίς να απαιτείται απόφαση του οικείου αντιπεριφερειάρχη που μπορούν να τον γράψουν στους ..όρχεις τους. .

Από την άνοιξη του 2015 θα υπάρξει πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το σχέδιο του ΔΝΤ αφού στους σκλάβους δεν υπάρχει …ωράριο..

Σημειώνεται ότι εκτός από τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, προς απελευθέρωση βαίνει και το ζήτημα των προσφορών και των εκπτώσεων. Έως τις 7 Οκτωβρίου 2014 ο υπουργός Ανάπτυξης θα πρέπει να έχει εκδώσει υπουργική απόφαση με την οποία θα θεσπίζεται Κώδικας Δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτή κατά τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τις προωθητικές ενέργειες.
Υπενθυμίζεται ότι στο μνημόνιο αναφέρεται πως η επίμαχη υπουργική απόφαση για τις Κυριακές θα έπρεπε να εκδοθεί μέχρι σήμερα 7η Ιουλίου 2014.

Την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη Δευτέρα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ)εκφράζοντας τη διαφωνία του με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

"Το σύγχρονο τουριστικό προφίλ της πρωτεύουσας δεν μπορεί να υπάρξει με κλειστά καταστήματα τις Κυριακές, αυτό δεν γίνεται σε καμία ευρωπαϊκή πόλη" είχε δηλώσει πάντως στον σταθμό μας ο αρχιμαλάκας πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) αλλά δεν μας λέει εάν θα μείνει και τον χειμώνα ανοικτός για τους ιθαγενείς.  http://ixnos.blogspot.gr/
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/07/2015.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters