Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΤΕΕ Ηλείας: «Απόπειρα συλλογικής εξαπάτησης των Ηλείων»! (από τον ψεύτη Χρυσοχοΐδη)


Καταπέλτης η ΝΕ Ηλείας του ΤΕΕ για τη φιέστα  Χρυσοχοίδη περί Ολυμπίας Οδού 

Για απόπειρα συλλογικής εξαπάτησης ενός ολόκληρου νομού και υποτίμηση  της νοημοσύνης κάθε σοβαρού πολίτη της Ηλείας, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ν.Ε Ηλείας του ΤΕΕ Βασίλης Κανελλόπουλος, σε χθεσινό δελτίο Τύπου επ’ αφορμή τα όσα δήλωσε ο υπ. Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης για το τμήμα Πάτρα –Πύργος της «Ολύμπιας Οδού», κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Πύργο.
Ο κ. Κανελλόπουλος καυτηριάζει επίσης το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε το ΤΕΕ σε αυτή την  επίσκεψη -«παρωδία» όπως την χαρακτηρίζει, ίσως επειδή ο κ. υπουργός «δεν πρόλαβε» να καλέσει εκπροσώπους του θεσμοθετημένου συμβούλου της Πολιτείας, όπως δεν πρόλαβε, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων,  να διαβάσει το μνημόνιο!
 Και καταλήγει ότι το ΤΕΕ εμμένει στις θέσεις του και αναμένει  τον ορισμό της ακριβούς ημερομηνίας δημοπράτησης του συνόλου του έργου Πάτρας – Πύργου – Τσακώνας.
Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής :
«Η προχθεσινή εμφάνιση του Υπουργού Υποδομών Μιχ. Χρυσοχοΐδη, μόνο ως παρωδία μπορεί να χαρακτηρισθεί. Η απόπειρα συλλογικής εξαπάτησης ενός ολόκληρου νομού υποτιμά τη νοημοσύνη κάθε σοβαρού πολίτη της Ηλείας. Ο κ. Υπουργός ήρθε στην Ηλεία για να μας ανακοινώσει με πανηγυρικό τρόπο τον ακρωτηριασμό του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου της Ολυμπίας Οδού και την εγκατάλειψη του έργου Πύργος – Τσακώνα. Ουσιαστικά εξήγγειλε ένα ημιτελές έργο που σταματά έξι χιλιόμετρα πριν από τον Πύργο. Και μάλιστα ανέφερε ως ημερομηνία δημοπράτησης το «τέλος του Ιουνίου», χωρίς να μας εξηγήσει πώς μπορεί να συμβεί αυτό πριν την ολοκλήρωση βασικών προαπαιτούμενων και εκκρεμοτήτων σχετικά με τις μελέτες, τις απαλλοτριώσεις και τις χρηματοδοτήσεις, στοιχεία που εμείς ως Τ.Ε.Ε. γνωρίζουμε αλλά και ο ίδιος ο συνεργάτης του Υπουργού επισήμανε κατά τη προχθεσινή παρουσία του στο Επιμελητήριο Ηλείας.
Επίσης, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε με έντονο τρόπο τη διαμαρτυρία μας για την ακόμα μία φορά παντελή αγνόηση από τον Υπουργό Υποδομών του Τ.Ε.Ε. και του θεσμικού του ρόλου. Η στάση του αυτή προσβάλλει την υπόσταση όλου του τεχνικού επιστημονικού δυναμικού και χαρακτηρίζει την πολιτική σοβαρότητα και αποτελεσματικότητά του.  Εξάλλου, μπορεί να μην πρόλαβε να μας καλέσει όπως δεν πρόλαβε να διαβάσει και το μνημόνιο.
         Εμείς εμμένουμε στις θέσεις μας και αναμένουμε τον ορισμό της ακριβούς ημερομηνίας δημοπράτησης του συνόλου του έργου Πάτρας – Πύργου – Τσακώνας.
Ο Πρόεδρος
 Κανελλόπουλος Βασίλειος- Πολιτικός  Μηχανικός»
http://pirgiotis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23677%3A–l—-r-&catid=37%3Anews
http://alfeiospotamos.gr/?p=4813

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters