Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Κυνηγήστε παντού τους Εθνικιστές - Ακολουθήστε το παράδειγμα του Σαμαρά!


Διαβάστε την έκθεση του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC) . 
Στην έκθεση  δίνουν αυστηρή εντολή σε όλα τα κράτη της Ευρώπης, να θέσουν εκτός εκλογών τα εθνικιστικά κόμματα, να τους απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις  και κάθε άλλη δραστηριότητα. 
Επιπροσθέτως, στα μέλη της Ε.Ε. δίδεται εντολή απαγόρευσης της παρουσίας των εθνικιστικών κομμάτων στο ευρωκοινοβούλιο!
ΔΕΙΤΕ τι γράφει η έκθεση στη σελίδα 21...

«Ακολουθήστε το παράδειγμα της Ελλάδας Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν κοινό συμφέρον από την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του εξτρεμισμού. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Κράτη-Μέλη οφείλουν να υιοθετήσουν νομοθετικά μέτρα που θα τους επιτρέψουν να απαγορεύσουν στα νεοναζιστικά κόμματα την συμμετοχή στις εκλογικές αναμετρήσεις, την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων/διαδηλώσεων ή την υλοποίηση προπαγάνδας. (Κράτη εκτός ΕΕ οφείλουν επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους). 
Εάν η Ελλάδα, εν μέσω έντονων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κόμμα του μεγέθους της Χρυσής Αυγής, άλλες χώρες δεν έχουν καμία δικαιολογία για απραξία. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και προκειμένου να δοθεί το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθείται από τα Κράτη- Μέλη, η ΕΕ οφείλει να απαγορεύσει αμέσως την παρουσία όλων των νεοναζιστικών κομμάτων και των μελών τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο». 
Αυτό το successstory του Τσολάκογλου σίγουρα δε θα βρεθεί κανείς να το αμφισβητήσει!!! 
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters