Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η μυστική συμφωνία κυβέρνησης και τρόικας.

Αρχή ενός νέου μνημονιακού κύκλου αποδεικνύεται το πολυνομοσχέδιο που πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή, καθώς, όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Αυγή", η κυβέρνηση ανέλαβε επαχθείς δεσμεύσεις έναντι των δανειστών για μετά τις ευρωεκλογές προκειμένου να διατηρήσει ζωντανή την "ιστορία επιτυχίας" πριν από αυτές.

Βασικά στοιχεία της μυστικής συμφωνίας, που ισοδυναμεί με νέο Μνημόνιο:...

Η πλήρης ανατροπή του εργατικού δικαίου, η περαιτέρω μείωση του μοναδιαίου κόστους εργασίας κατά 15%, νέα "δώρα" στους εργοδότες για αύξηση της συμμετοχής στην αγορά εργασίας και η ισοπέδωση του ασφαλιστικού συστήματος με περαιτέρω μείωση ασφαλιστικών εισφορών και ποσοστιαία μείωση των συντάξεων αναπηρίας.

Παράλληλα το κόστος της σημερινής εξόδου στις αγορές είναι πολλαπλό και δυσβάσταχτο. Η έκδοση πενταετούς ομολόγου 2,5 δισ. με επιτόκιο περί το 5% γίνεται στο αγγλικό δίκαιο, κάτι που σημαίνει ότι οι "επενδυτές" θα τύχουν εγγυημένου κέρδους άνω των 600 εκατ. ευρώ, που σήμερα δεν μπορούν να βρουν σε καμία άλλη χώρα, ενώ οι Έλληνες φορολογούμενοι θα επιβαρυνθούν με αντίστοιχο ποσό. Επιπλέον η συζήτηση για κούρεμα του χρέους αποδυναμώνεται, όπως ακριβώς "παρήγγειλε" ο Σόιμπλε.

Βαρύ τίμημα, με νέα επώδυνα μέτρα αλλά και άμεσο κόστος για τον λαό, ανέλαβε να πληρώσει στους δανειστές η κυβέρνηση για να της επιτρέψουν τη συμβολική προεκλογική "έξοδο στις αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters