Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΕΡΙΣΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο δυικός αριθμός που αγνοεί ο παριστάνων τον δημοσιογράφο:
Στον αισθητό κόσμο που ζούμε οι αξίες γίνονται καλύτερα κατανοητές ανάμεσα σε δίπολα. Στο ένα άκρο του δίπολου βρίσκεται η παντελής έλλειψις της εκάστοτε αξίας και στο άλλο άκρο η υπερβολή της. Παράδειγμα: η αξιοπρέπεια του “εγώ” μας κινείται ανάμεσα στην έλλειψι – δειλία, αναξιοπρέπεια – και στον άκρατο εγωισμό. Και τα δύο άκρα είναι μη επιθυμητά, ενώ το ζητούμενο για την χάραξη πορείας της ψυχής του ανθρώπου είναι ο μέσος όρος, η χρυσή τομή ή άλλως η ορθή δόξα (ορθή γωνία 90 στο μοιρογνωμόνιο από 0 έως 180 μοίρες).
Σκεφτείτε τώρα τι έπραξε ο Τρανταφυλλόπουλος με την επιλογή του στην προβολή της προχθεσινής βραδυνής του εκπομπής: να δείξει την ξεκάθαρη επιλογή του ακριβώς στο άκρο του διπόλου: προτίμησε αντί να παρουσιάσει την αλήθεια (το μέσον του διπόλου, την ορθή δόξα) και να ξεσκεπάσει τις δολοπλοκίες και τα ασύστολα ψεύδη των καθεστωτικών της 7κομματικής χούντας, να συνταχθεί απολύτως μαζί τους.

Είχε μαγνητοσκοπημένες τρεις περίπου ώρες με τον Αρτέμη Σώρρα και γνώριζε απολύτως την αλήθεια (είναι αδύνατον να δεχθεί λογικός άνθρωπος ότι η αλεπού της δημοσιογραφίας δεν γνώριζε την αλήθεια από χρόνια τώρα – θυμηθείτε ότι κι αυτός μίλησε από πολύ νωρίς για το τι συνέβη με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής),  αλλά προτίμησε να δώσει βήμα και να συμπορευθεί απολύτως με τα ασύστολα ψεύδη των Αντίνοων.  Απορίας άξιον το γιατί επέλεξε να πράξει κάτι τέτοιο, αλλά δύο τινά θα μπορούσαν να συμβαίνουν:  α. έχει ανάγκες ή εκκρεμότητες (χρηματιστικές ή άλλες) τις οποίες βρήκε ευκαιρία να καλύψει αποκρύπτοντας ή πουλώντας στους τοκογλύφους και τους αχυράνθρωπους της κομματοκρατίας το βίντεο με τον Αρτέμη Σώρρα και προβάλοντας τα ψέματα των καθεστωτικών  ή   β. δοκιμάζει τις αντοχές του πάνω στο τεντωμένο σχοινί της δημοσιογραφικής αντινόησης για να διαπιστώσει αν είναι καρός να εγκαταλείψει την πολιτική του δίπολου (να στέκεσαι με τα πόδια ανοιχτά σε δύο βάρκες δηλαδή) και εξαφανιστεί από το γυαλί.
Το σίγουρο είναι ότι ξεσκεπάστηκε για άλλη μια φορά το προσωπείο που πάντοτε φορούσε ο Τριανταφυλλόπουλος και ο βρώμικος ρόλος του στην απόκρυψη της αλήθειας από τους θεατές του όταν κάποιος μπορεί να πληρώσει/εξαγοράσει την υπηρεσία αυτή. Μόνον καθεύδοντες και καθεστωτικούς αγγίζουν πλέον τα πανικόβλητα τερτίπια του.
Γνωρίζει ασφαλώς ότι “άγει προς φως την αλήθειαν χρόνος” αλλά ακόμα θεωρεί ότι μπορεί να εγκααλείψει με ασφάλεια το σκάφος των καθεστωτικών.  Του αξίζει μόνον η χλεύη όλων μας και η παραπομπή του στην Δικαιοσύνη σύντομα για την απόκρυψη της αλήθειας και την εξαπάτηση των θεατών του.
Χ.Τ.

ΠΗΓΗ
http://olixnos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters