Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ξεφτίλα σαμαρά ... ότι θέλει κάνει ο παχύσαρκος του 1.5% Επιστρατεύουν αντιρατσιστικό, μεταναστευτικό για να ξεχαστεί το Μπαλτάκος - gate

Πιέσεις ΠΑΣΟΚ να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φ. Κρανιδιώτης
- Αντιρατσιστικό, μεταναστευτικός κώδικας, νόμος για την ιθαγένεια και... έξοδος στις αγορές οι πρωτοβουλίες Σαμαρά - Βενιζέλου μετά το video "βόμβα" με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη

- Μαξίμου: «ο Μπαλτάκος απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό σχήμα ως εκ τούτου το θέμα για την κυβέρνηση θεωρείται λήξαν»

- Στελέχη του ΠΑΣΟΚ πιέζουν να μην είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

- Πως αντιδρά η Συγγρού

Μετατόπιση της πολιτικής ατζέντας στο πεδίο της οικονομίας αλλά και τήρηση της προγραμματικής συμφωνίας σύγκλισης των κυβερνητικών εταίρων σε θέματα που «απενεχοποιούν» την κυβέρνηση από το «σύνδρομο Μπαλτάκου» συμφώνησαν Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος – έντονη ανησυχία από το Μαξίμου για νέες υποκλοπές της Χρυσής Αυγής, που θα καθηλώσουν την κυβέρνηση εκ νέου σε θεωρίες συνωμοσίας.

"Και ο Μπαλτάκος και ο Παναγούλης και οι Καμμένοι συνομιλούσαν... μαζί τους" έγραψε σήμερα στο twiiter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Την αποφασιστικότητα τους να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μην αφήσουν την πολιτική ζωή του τόπου έρμαιο στις ορέξεις των Χρυσαυγιτών διατράνωσαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων τόσο για την τακτική αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής όσο και τις κινήσεις, που πρέπει να γίνουν εφ εξής στην πολιτική σκακιέρα, ώστε να απεγκλωβιστεί η κυβέρνηση από τις θεωρίες συνωμοσίας και να ανασταλεί η επιχείρηση του νεοναζιστικού μορφώματος αποσταθεροποίησης της χώρας.

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει μια εγκληματική οργάνωση ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου» διεμήνυσε στις χθεσινές του δηλώσεις ο πρωθυπουργός, ενώ επετέθη και κατά των δυνάμεων της αντιπολίτευσης επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και ότι όσοι ζητούν την παραίτηση των δύο υπουργών ταυτίζονται με τις θέσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά υποψήφιο στις ευρωεκλογές - Διαψεύεται ότι το θέμα απασχόλησε τη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος επεσήμανε ότι ουδείς μπορεί να υπονομεύσει ή να θίξει την κυβερνητική σταθερότητα άμεσα ή έμμεσα και επανέλαβε ότι ακόμη και το τελευταίο περιστατικό με την υποκλαπείσα συνομιλία δικαιώνει στην πράξη τον αγώνα του ΠΑΣΟΚ, που καλούσε επί μακρόν όλες τις δυνάμεις του συνταγματικού τόξου να συγκροτήσουν μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτηριστική του κλίματος, που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου είναι η φράση, που αποδίδεται σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ότι «ο Μπαλτάκος απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό σχήμα ως εκ τούτου το θέμα για την κυβέρνηση θεωρείται λήξαν».

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες βγαίνουν από τα... συρτάρια το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο νόμος περί ιθαγένειας και ο μεταναστευτικός κώδικας

Επιπλέον Σαμαράς και Βενιζέλος αποφάσισαν να αποδεχθούν το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το θέμα, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά πάνω από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Άποψη του κυρίου Βενιζέλου είναι ότι αυτή πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, ωστόσο, ο κύριος Σαμαράς επικαλείται το νομοθετικό φόρτο αλλά και την επίσκεψη Μέρκελ την ερχόμενη Παρασκευή, γεγονός, που τοποθετεί την ημερομηνία της συζήτησης μάλλον μετά το Πάσχα.

Την ίδια ώρα, στην κυβέρνηση μελετούν σοβαρά να ενεργοποιήσουν πτυχές της προγραμματικής συμφωνίας σύγκλισης των κυβερνητικών εταιρών, που θα αποφορτίζουν το αρνητικό κλίμα και θα πιστοποιούν στην πράξη ότι η κυβέρνηση και δη η Νέα Δημοκρατία απομακρύνονται από την πολιτική ρητορική και την πρακτική Μπαλτάκου. Συνεπώς, σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να έλθουν εκ νέου στο προσκήνιο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο νόμος περί ιθαγένειας και ο μεταναστευτικός κώδικας, ζητήματα, που προκαλούσαν ενδοκυβερνητικές τριβές εξ αιτίας εν μέρει και της επικράτησης απόψεων, συναφών με αυτές του κυρίου Μπαλτάκου στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν επιβεβαιώνεται, εξάλλου, ότι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος συζήτησαν και για τον αποκλεισμό υποψηφιοτήτων από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, που ενισχύουν την εντύπωση ύπαρξης ακροδεξιών θυλάκων εντός του κόμματος, ωστόσο, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ασκούν έντονες πιέσεις μέσω δημόσιων τοποθετήσεων τους για μη συμπερίληψη λ.χ. του Φαήλου Κρανιδιώτη πολιτευτή της ΝΔ στη Β Πειραιώς και στενού πολιτικού φίλου του πρωθυπουργού. Υψηλόβαθμες πηγές της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν, πάντως, με νόημα ότι η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
newsit.gr
http://www.triklopodia.gr/2014/04/15-gate.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters