Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη των Περιφερειών και των Πόλεων 7-8 Μαρτίου 2014.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΟΥΝ; ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝ ΤΑ € 2,3 ΤΡΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ- END:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

.........................................................................................

6Η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη των Περιφερειών και των Πόλεων 7 & 8 Μαρτίου 2014


alt
Με τις ευρωπαϊκές εκλογές προγραμματισμένες για τον Μάιο 2014, η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι αναμένοντας τους πολίτες της να αποφασίσουν για το μέλλον της. Η ΕΕ βρίσκεται αντιμέτωπη με καυτά ερωτήματα: Πώς μπορούμε να πετύχουμε ανάκαμψη με πολλές θέσεις εργασίας; Ποιες είναι οι μελλοντικές προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Πρόκειται για τα κύρια θέματα που θα εξεταστούν στην 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη των Περιφερειών και των Πόλεων της Ευρώπης στις 7-8 Μαρτίου στην Αθήνα. 

H Διάσκεψη, που διοργανώνεται στην Αθήνα μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών, έχει θέμα «Ευρωπαϊκή ανάκαμψη, τοπικές λύσεις». Την πρώτη ημέρα, θα εξεταστούν οι προκλήσεις και οι λύσεις που επιλέγουν οι περιφέρειες και οι πόλεις της ΕΕ για να προωθήσουν την ανάπτυξη και την απασχόληση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Τη δεύτερη μέρα, θα διεξαχθεί συζήτηση μεταξύ του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Josι Manuel Barroso, του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά με θέμα τις μελλοντικές προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός δήλωσε: «Για ένα διήμερο η καρδιά της Ευρώπης θα χτυπάει στην Αθήνα. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να υποδεχτούμε στην Αθήνα τους σημαντικότερους ευρωπαίους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των τοπικών κοινωνιών της Ευρώπης, καθώς και ευρωπαϊκών κοινωνικών και επιχειρηματικών φορέων. Αυτή θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την πατρίδα μας να εδραιώσει τη θέση της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, αναδεικνύοντας και προωθώντας τις θέσεις της στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της πολιτικής που οφείλει να ακολουθήσει. Κοινός στόχος όλων, είναι η οικονομική ανάπτυξη και η καταπολέμηση της ανεργίας, στην αντιμετώπιση της οποίας το σημαντικότερο ρόλο θα παίξουν οι Περιφέρειες και οι Δήμοι με σύμμαχό τους τα κοινοτικά κονδύλια του ΕΣΠΑ. Οι τοπικές κοινωνίες μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης της ευρωπαϊκής οικονομίας, αυτές άλλωστε συνθέτουν τα σημαντικότερα κομμάτια του πάζλ του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Είμαι πεπεισμένος ότι η 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Περιφερειών και Πόλεων θα είναι άψογη, τόσο οργανωτικά, όσο και από άποψη συμπερασμάτων, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτήν, θα απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία και θα αποτελέσουν σπουδαία διαφήμιση για τη χώρα μας στο εξωτερικό».
Κύριοι ομιλητές: Ιωάννης Σγουρός, Περιφερειάρχης Αττικής, Ελλάς (διοργανωτής)
Ramon Luis Valcαrcel, Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών και Πρόεδρος της Περιφέρειας της Μούρσια, Ισπανία (διοργανωτής)
Martin Schulz, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Αντώνης Σαμαράς, Πρωθυπουργός της Ελλάδος
Josι Manuel Barroso, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Werner Hoyer, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων
Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος

Η Διάσκεψη διοργανώνεται από την Επιτροπή των Περιφερειών της ΕΕ και την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, του Γραφείου Πληροφοριών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Χώρος διεξαγωγής: Μέγαρον Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, Αθήνα
Ημερομηνία: 7-8 Μαρτίου 2014

Τηλεοπτικό στούντιο και τεχνική ομάδα - κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθεται ένα πλήρως εξοπλισμένο επαγγελματικό στούντιο για διοργάνωση συνεντεύξεων από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, με δυνατότητα δωρεάν βιντεολήψεων από την τεχνική ομάδα εφόσον ζητηθεί.
Φωτογραφία & εικόνες - Θα υπάρξει live streaming και φωτογραφικό υλικό στους εξής συνδέσμους: www.patt.gov.gr και www.enpe.gr
Διαβάστε ΕΔΩ το πρόγραμμα
http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=11752

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/6h-efrwpa-kh-diaskepsh-twn-perifereiwn-kai-twn-polewn-7-8-martio.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters