Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το stand up comedy του συλλόγου Ελλήνων αποφοίτων του Χάρβαρντ

Συγγνώμη, αλλά είναι αναμφίβολο ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύλλογο Ελλήνων αποφοίτων του Χάρβαρντ! Διότι διαβάζω ότι προσκάλεσε χθες τον Γεώργιο Β΄ των Παπανδρέου να τους κάνει διάλεξη με θέμα «Μετά το Μνημόνιο τι;» Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Αλλο πράγμα να τον καλούν στο Χάρβαρντ να τους μιλήσει για τις εμπειρίες του και τελείως διαφορετικό να τον καλούν εδώ.
Σας προτείνω να το σκεφθείτε ως εξής:...
α) Είσαι Ελληνας και άρα ξέρεις τι γίνεται στη χώρα. β) Εχεις σπουδάσει στο κορυφαίο πανεπιστήμιο του κόσμου, άρα είσαι κατά τεκμήριο άνθρωπος με καλό μυαλό.
Και, παρόλα αυτά, έχεις ανάγκη να ακούσεις τον Γιώργο να σου πει τι σκέφτεται να κάνουμε μετά το Μνημόνιο; Είτε δεν ζεις σε αυτή τη χώρα είτε δεν έχεις σπουδάσει στο Χάρβαρντ (μπορεί στο Χάουαρντ…)
Βλέπετε εσείς άλλη εξήγηση;
Νόμιζα ότι εδώ είχε τελειώσει το σημείωμα, αλλά επιστρέφω έπειτα από λίγα λεπτά, διότι, ναι, σκέφθηκα μια άλλη εξήγηση: ότι ο σύλλογος Ελλήνων αποφοίτων του Χάρβαρντ διοργανώνει φεστιβάλ stand up comedy, αλλά δεν το λέει, γιατί αν το έλεγε ο Γιώργος δεν θα ερχόταν…
Ο Φαληρεύς
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/stand-up-comedy.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters