Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

O Παναγιωτόπουλος και... το γέλιο της αρκούδας!..

To απολαυστικό βίντεο από το Μέγαρο Μουσικής...
Και ο καλύτερος επιθεωρησιογράφος θα ζήλευε το παραλήρημα του υπουργού Πολιτισμού Νίκου Παναγιωτόπουλου στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής. One man’s show, με τα όλα του!
Τέτοιο event, τέτοια εμπνευσμένη ομιλία και να την εξευτελίσουν γέλωτες και χειροκροτήματα!
Έλα εδώ, αν είσαι άντρας, λέει σε μια στιγμή ο Παναγιωτόπουλος (περίπου έτσι λέει), έρχομαι, ακούγεται μια φωνή από το ακροατήριο, όχι μην έρθεις, τον σταματά ο ρήτορας.
Αυτά τα φαιδρά συνέβησαν χθες, στην εισαγωγική ομιλία του υπουργού στο συνέδριο...
«Χρηματοδοτώντας την Ανάπτυξη» που τελείται υπό την αιγίδα της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ. Μια ομιλία που άρχισε με αναφορά στο «υψηλό εργατικό κόστος» που καθιστά την οικονομία της Ελλάδας πιο πίσω από «την οικονομία της Κίνας και άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής» -ένα λαμπρό δείγμα επανίδρυσης της γεωγραφίας. Νευρικό γέλιο έπιασε έναν από τους θεατές και ξαφνικά σαν να έσπασαν τα μάγια και όλοι να αντιλήφθηκαν όπως στην ιστορία ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός όλο το ακροατήριο ξέσπασε σε γέλια και αποδοκιμασίες.
Ο υπουργός αντιμέτωπος με τη γελοιοποίηση χάνει την ψυχραιμία του και ξεκινά ένα απίστευτο παραλήρημα μην γνωρίζοντας ότι βιντεοσκοπείται από ένα κινητό τηλέφωνο: «Δεν τιμάτε τη χώρα! Δεν τιμάτε τη χώρα!», «Αυτά να τα κάνετε στις συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ», «Δεν βοηθάμε τη χώρα! Την εικόνα της χώρας!», «Τα αριστερά γκρουπούσκουλα που σας καθοδηγούν», «Είστε ευδιάκριτοι και ευδιάκριτες! Δεν είστε καλλιτέχνες! Υπηρετείτε τον ανεξέλεγκτο θόρυβο και την οχλαγωγία!».
Άξια για γέλια ήταν η ομιλία του Παναγιωτόπουλου, που δεν ολοκληρώθηκε. Όταν ακόμα και στο Μέγαρο οι υπουργοί δεν είναι ασφαλείς, ίσως τα επόμενα συνέδρια θα πρέπει να διεξάγονται σε πιο ελεγχόμενες τοποθεσίες, π.χ, σε ιδιωτικά νησιά ή σε κρουαζιερόπλοια.
mao μέσω nonews-NEWS 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/o_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters