Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !!! Βίντεο ντοκουμέντο της PGS !!!

 
Του Νίκου Πάσχου
Δείτε το βίντεο απο: https://publisher.qbrick.com/Embed.aspx?mid=2535703C



Ο Jason Robinson προλογίζει και παρουσιάζει αναλυτικά το project που έχει αναλάβει η PGS στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2013 στο Λονδίνο. Ήταν σε γνώση της ελληνικής κυβέρνησης, δίνοντας την άδεια να προχωρήσει η Νορβηγική PGS, σε έρευνες στο Ιόνιο και δυτικά της Κρήτης, ότι αυτό θα γίνονταν με τη σεισμική μέθοδο. Με απλά λόγια ΤΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.
Η μέθοδος – τεχνολογία GeoStreamer GS περιλαμβάνει ισχυρά σεισμικά «σήματα» όπως κανείς μπορεί να ενημερωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της PGS. Στο βίντεο δίνονται σημαντικές λεπτομέρειες με ανάλυση ακόμα και των τεκτονικών πλακών στη Κεφαλονιά! Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο της αναλυτικότατης παρουσίασης από την PGS και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για Κεφαλονιά, Παξούς, Ζάκυνθο, νότιο Ιόνιο και Κρήτη.

Υ.Γ. 1 Ο ρόλος του δημοσιογράφου – ερευνητή σταματά εδώ. Τώρα πρέπει να μιλήσουν οι επιστήμονες (γεωφυσικοί κ.τ.λ) και η δικαιοσύνη.

Υ.Γ. 2 Alex βούτα πρωινή πτήση για Νορβηγία μαζί με έναν δικό σου γεωφυσικό και τράβα στην PGS. Πρόκειται για κολοσσό εισηγμένο με νομικό τμήμα 5 αστέρων. Πάρε τις λεπτομέρειες της τεχνολογίας GeoStreamer GS και ότι άλλο μη διαβαθμισμένο σου δώσουν και γύρνα. Την αλlη μέρα φώναξε τα παγκόσμια media και ξεβράκωσε το σύμπαν.

Υ.Γ. 3 Κεφαλλονίτες πάρτε κουράγιο και οργανωθείτε. Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους.

http://lobbystas.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα ντοκουμέντα που είναι;;;;; γιατί τα παραμύθια τα διαβάσαμε, ε όλο και κάποιος βλάκας θα τα πιστέψει.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters